Misteri absolut a la xarxa: Miguel Bosé desapareix del mapa

El cantant ha estat focus de crítiques per difondre falsedats sobre el coronavirus

Miguel Bosé a la presentació de la gira d'Alejandro Sanz
El cantant ha estat focus de crítiques per difondre falsedats sobre el coronavirus | GTRES

Miguel Bosé ha desaparegut de les xarxes socials sense deixar rastre. El cantant ha estat últimament al focus de les crítiques per compartir polèmics continguts i informacions falses sobre el coronavirus a través dels seus comptes a Facebook, Twitter i Instagram

El cantant s'ha convertit en una de les veus més crítiques contra el govern espanyol durant la crisi sanitària i ha difós algunes de les teories conspiranoiques del virus més escampades.


Miguel Bosé desapareix de Facebook, Twitter i Instagram

Miguel Bosé s'ha mostrat en contra de la vacunació per erradicar la pandèmia, contra l'ús de la mascareta per part de la població sana i fins i tot ha donat suport a la teoria que suggereix que el virus és un invent dels governs per controlar la població a través de la tecnologia 5G. La difusió d'aquests continguts l'han portat a rebre diversos avisos de Facebook i Instagram. Fins i tot Twitter va arribar a suspendre durant uns dies el compte de l'artista per difondre informació parcialment falsa a través d'un vídeo.


Ara, els tres comptes de Miguel Bosé a les tres xarxes socials estan completament desactivats. No es pot visualitzar cap dels seus continguts ni accedir als seus perfils. 

Les xarxes socials persegueixen les falsedats sobre el coronavirus

De moment, desconeixem si això es deu a una decisió personal del mateix Miguel Bosé o si es deu a una mesura presa per les corresponents plataformes.


Les companyies estan perseguint durament la desinformació durant la pandèmia. Les falsedats esteses arriben fins a tal punt que generen un mal irreparable en la societat, part de la qual dona per bones unes informacions que no tenen cap mena d'aprovació científica.


Tot apunta que aquesta és la raó que s'amaga darrere de la desaparició sobtada de Miguel Bosé a les xarxes socials, però tampoc es pot descartar que hagi estat decisió del propi cantant desaparèixer. L'artista ha rebut nombroses crítiques, fins i tot per part d'alguns dels seus companys de professió, i el seu estat de salut mental ha estat qüestionat per diversos mitjans de comunicació.


Comentaris

envia el comentari