Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Isabel Gemino

Isabel Gemio deixa de dissimular: confirma la seva relació sorpresa amb Albert Rivera

Isabel Gemio i la gran relació que l'uneix a Albert Rivera

Isabel Gemio passarà a la història com una de les grans figures de la televisió espanyola. A finals dels anys noranta la presentadora esdevenia una de les cares més conegudes amb Sorpresa, Sorpresa.

Tot i això, en els últims anys la comunicadora sembla no haver tornat a trobar el seu lloc a la petita pantalla. Més aviat al contrari, Isabel tenia cada vegada menys presència als mitjans de comunicació. Tot i això, ella sempre s'ha caracteritzat per la seva versatilitat i per saber desenvolupar-se tan bé a la tele com a YouTube.

Des de fa anys Isabel Gemio està immersa al seu canal de YouTube, s'encarrega de tractar temes de l'àmbit polític, del cor i, sobretot, científic. La periodista va crear la fundació Isabel Gemio per tal de recaptar fons per a la investigació de malalties rares.

Foto d'Isabel Gemino
Isabel Gemio va ser l'amfitriona de l'esdeveniment de la seva fundació | Europa Press

Isabel Gemio, bolcada a la seva fundació

Després d'allunyar-se dels mitjans de comunicació, Isabel tenia clar que no estaria de braços plegats. Des de la seva fundació busca recaptar fons per a la investigació de les distròfies musculars i altres malalties. Ahir, la comunicadora exercia d'amfitriona a l'esdeveniment que va organitzar, on els seus fills Diego i Gustavo no van dubtar a acompanyar-la.

Va ser una gran nit per a Isabel, la periodista va estar envoltada per grans amics. Grans companys de professió com Pepe Navarro, Elsa Anka o, fins i tot, personalitats del futbol com Enrique Cerezo. El president de l'Atlètic de Madrid i la periodista sempre han unit forces per recaptar fons en causes benèfiques.

Un altre dels grans rostres que van acudir a l'esdeveniment va ser el de Fabiola Martínez. Tant la model veneçolana com la seva exparella, Bertín Osborne, mantenen una estreta relació amb Isabel Gemio. A més, cal destacar que Fabiola també té la seva pròpia fundació a favor dels nens amb discapacitat.

Foto d'Albert RIvera
Albert Rivera no va dubtar en donar el seu suport a la seva amiga Isabel | GTRES

Però la presència d'un polític en qüestió va ser el que va sorprendre més els mitjans de comunicació. Albert Rivera també va decidir fer acte de presència a l'esdeveniment, cosa que va sorprendre força, ja que Rivera va abandonar la vida pública després del final de la seva carrera política i les ocasions en què apareix en actes públics són molt escasses.

Però la relació d'Isabel Gemio amb l'expresident de Ciutadans ve de lluny. Des de fa molts anys els ha unit una forta relació així que no era estrany que l'expolític volgués donar suport a la seva amiga.

Albert va aparèixer sense Malú

El que sí que va sorprendre a tots els assistents és que Rivera anés a l'esdeveniment sense la seva parella, Malú. La parella sempre s'ha mostrat molt recelosa a mostrar-se en públic, cosa que a hores d'ara ja hauria d'estar superada. La cantant i l'expolític ja fa més de tres anys que estan junts i el 2020 es van convertir en pares de la seva filla, Lucía.

Tot i això, ells sempre han preferit mantenir un perfil mediàtic molt baix i evitar qualsevol pregunta que se centrés en les seves vides privades. Sense anar més lluny, Malú rebia aquesta setmana un dels principals reconeixements a la seva carrera. L'alcalde d'Algesires la convertia en ambaixadora de la ciutat. Cosa que per a ella va ser tot un honor, ja que des de petita ha mantingut una estreta relació amb Algesires.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Malú i Albert Rivera volen passar desapercebuts pels mitjans | Catalunya Diari

Un altre cop, la intèrpret va acudir a la celebració només en companyia dels seus amics i éssers estimats, però la seva parella no hi va ser present. I és que tot apunta que no volen protagonitzar més polèmiques, ja que fa només uns mesos van saltar els rumors d'una possible crisi que, finalment, va ser desmentida.