YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Isabel Pantoja, contra les cordes: l'advocat dels germans Rivera ho deixa tot clar

L'advocat de Francisco i Cayetano Rivera revela quina és la posició d'Isabel Pantoja a la polèmica amb els estris de Paquirri que va deixar en herència als seus fills grans

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Isabel Pantoja no cedeix per ara en l'entrega dels béns de Paquirri als seus fills, Fran y Cayetano Rivera| Europa Press

Isabel Pantoja haurà d'enfrontar-se una vegada més a la llei si no li retorna els objectes del seu difunt marit, Paquirri, als fills d'aquest amb Carmina Ordóñez. La cantant ha estat descoberta pel seu fill en totes i cadascuna de les presumptes mentides que hauria maquinat en relació amb l'herència del seu espòs per sortir victoriosa i en bona posició econòmica.

 

Kiko Rivera també ha deixat la seva mare en evidència davant de tot Espanya i dels mateixos perjudicats, Francisco (46) i Cayetano (43) Rivera, en revelar que les pertinences del seu pare eren a Cantora. Les mateixes pertinences que la seva mare, Isabel Pantoja, havia assegurat 36 anys enrere que havien sigut robades. Per aquest motiu, la cantant al·legava que no podia lliurar-les als seus amos reals, els fills grans del torero.

 

Ara que totes les cartes estan cap per amunt, els Rivera tornen a enfrontar-se a la cantant per reclamar el que els hi pertany. Si Isabel no accedeix a les bones, ho farà per ordre d'un jutge. I així ho estan gestionant els germans juntament amb el seu advocat, Joaquim Moeckel. Isabel Pantoja està contra les cordes i així ho assegura l'advocat dels demandants, Francisco i Cayetano Rivera.

 

Ells lluitaran pel que és seu, i Isabel haurà de resignar-se a lliurar les pertinences del torero als seus fills. «Si tot el que és nostre no va ser robat durant el suposat robatori, si no ha estat lliurat perquè vostè mateixa ha dit que no l'ha lliurat — referint-se a Isabel Pantoja (64) —, els béns hi són. Que estiguin a Cantora o no... ja no és el meu problema. Els béns no han sigut lliurats i intentarem lluitar judicialment perquè siguin lliurats», va afirmar el lletrat.

 

Joaquín Moeckel ho té clar. «Si els béns haguessin desaparegut de Cantora — lloc on es troben amagats segons Kiko Rivera (36) —, els béns estarien embargats amb una diligència del 93». Així mateix, el lletrat es reafirmava en indicar que a ell no se li havia traslladat que la diligència de l'embargament hagués estat anul·lada o revocada. Per això, té clar que, tot i els obstacles que està interposant Isabel Pantoja per quedar-se amb les pertinences de Paquirri, guanyaran la partida.

 

«Sempre mantinc l'esperança. Quan Crist va ser clavat a la creu, molts centurions romans que no creien en Jesús, el van veure respirar a la creu i van dir veritablement aquest és el fill del Senyor», deia Joaquín Moeckel.

Isabel Pantoja no té escapatòria

L'advocat de Francisco i Cayetano Rivera respon si Isabel Pantoja està contra les cordes: «des del punt de vista intercronològic sí, jo puc considerar que sí. Totes les seves excuses han caigut. Des d'un punt de vista cronològic està desemmascarada la situació». Per la seva banda, els germans de Kiko Rivera estan ansiosos per recuperar els objectes de Paquirri que els pertanyen i que tenen un alt valor emocional per a ells.

 

Després de 36 anys, els germans comencen a veure la llum a la fi del túnel després que Kiko Rivera assegurés a 'Sálvame Deluxe' que ell mateix havia vist amb els seus mateixos ulls el 2 d'agost d'aquest any, els objectes que els seus germans li reclamen a la seva mare. «Aquesta mena de coses són molt delicades i són persones molt sensibles».

 

«(...) Aquests dos homes eren nens en el seu moment i el seu pare va morir en una plaça de toros, la seva mare també va morir quan ells eren molt joves... Han tingut una infància molt dura, remoure aquestes coses... Han tingut una infància i una adolescència molt dura, llavors cal estovar una mica amb aquestes situacions», exclamava el lletrat i amic dels germans Rivera.


Comentaris

envia el comentari