Ana Obregón es trenca a només 4 dies de les campanades: «Aïllada»

En tres dies, la coneguda actriu acomiadarà el que probablement ha estat el seu pitjor any

Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero
Ana Obregón «aïllada» abans de presentar les Campanades | GTRES

Tan sols falten uns dies perquè Ana Obregón, acompanyada d'Anne Igartiburu, presenti les Campanades per acomiadar el 2020 i donar-li la benvinguda l'any 2021. Sens dubte, la coneguda actriu posarà fi al pitjor any de la seva vida després d'acomiadar al seu únic fill, Aless, fruit de la seva relació amb Alessandro Lequio.Tot i que fins al moment no ha volgut concedir entrevistes, la veritat és que Ana Obregón sempre ha estat molt present a les xarxes socials, per això ha estat molt fàcil saber sobre el seu estat anímic. Molt trista després de la pèrdua del seu fill, no hi ha setmana en què la biòloga no hagi recordat al seu fill a Instagram.

Ana Obregón opta per la meditació abans de les Campanades

Mentre altres opten per escollir el 'look' de les Campanades, Ana Obregón ha optat per aprofitar aquests dies per connectar amb el seu 'jo' més profund i fer balanç de l'any. De fet, ha publicat una fotografia al seu perfil d'Instagram en què no ha dubtat en recordar al seu fill i a totes aquelles persones que han estat al seu costat. 

«Aquí estic, en aquest capvespre nadalenc on el cel s'ha tenyit de vermell com la meva ànima. Aïllada i meditant per transformar el dolor en amor i d'aquesta manera poder estar amb tots vosaltres en quatre dies a la Puerta del Sol», comença dient Obregón.

«Junts acomiadarem aquest maleït any amb ESPERANÇA. No estic sola. M'acompanya el millor mestre, el silenci, i sobretot el meu fill que m'il·lumina cada segon amb fils de plata que em mana des d'on està», finalitza l'escrit. 

Sens dubte, amb aquest missatge deixa clar que la seva vida no ha tornat a ser la mateixa des de la pèrdua del seu fill, però que està disposada a iniciar aquest any amb esperança per superar els revessos que la vida li ha donat aquest 2020.

La tornada de l'actriu a la televisió

Malgrat aquest mal any, l'actriu està disposada a començar el 2021 amb bon peu, i per això no ha dubtat a acceptar la proposta de TVE per prendre el raïm a la Puerta del Sol.

L'actriu, tot i estar aïllada, està assajant cada detall per a la seva tornada a la televisió després de diversos mesos allunyada de la premsa. Tal com ha mostrat als seus 'stories' d'Instagram, està assajant el guió televisiu de l'esdeveniment més esperat de l'any. 

Sens dubte, la seva reaparició en televisió li permetrà desconnectar d'aquest complicat any i gaudir, d'alguna manera, d'aquest Nadal. Cal destacar que fa tan sols uns dies, la coneguda actriu i biòloga explicava a Instagram com serien les seves Festes de Nadal. «Aquest any no celebraré la nit de Nadal. No puc. Però això no impedeix que vulgui desitjar-vos de tot cor una nit plena de Pau, Amor i Salut», escrivia Obregón.

Malgrat tot, l'actriu ha decidit que compartirà els últims minuts d'aquest any amb totes aquelles persones que sempre l'escolten, l'entenen i li donen el seu afecte encara que sigui a través de les xarxes socials, demostrant que és possible continuar gaudint de la vida després d'una pèrdua tan gran.


Comentaris

envia el comentari