Ana Soria decideix madurar amb un canvi de look que Enrique Ponce celebra

La parella d'Enrique Ponce es talla els cabells i sembla més gran

Ana Soria en una terrassa
Ana Soria decideix canviar la seva imatge | Instagram @anasoria.7

Any nou vida nova, diuen; o en el cas d'Ana Soria, 'look' nou. Això és el que haurà pensat la flamant núvia del torero Enrique Ponce, que ha aprofitat aquestes Festes de Nadal per tallar-se els cabells. No sabem si la seva intenció és semblar més adulta, ja que comparteix vida amb un home gairebé trenta anys més gran que ella, però la veritat és que ho ha aconseguit.

 

De la mateixa manera, Enrique Ponce ha fet el contrari, mostrant-se cada vegada més juvenil amb els seus 'outfits' i el seu comportament. De fet, ja forma part de la colla d'Ana Soria, l'anomenada 'Chupipandi'. Diuen que les parelles que passen molt de temps juntes i estan tan enamorades, es mimetitzen en els seus costums i fins i tot en els seus 'looks', així que no és estrany que Anna Soria hagi optat per fer un gir radical i tallar-se els cabells. 

 

Per acomiadar l'any, la jove d'Almeria ha optat per trencar la seva imatge de nena i mostrar una cara molt més madura. És per això que ha decidit tallar-se els cabells a l'altura de les espatlles, el que es coneix com a tall 'bob' i que actualment triomfa entre les famoses. Contenta amb la seva nova imatge, ha publicat fotografies a les seves xarxes socials. 

Muntatge amb el sotire d'Ana Soria on mostra el seu nou tall de cabell
Ana Soria ensenya el seu canvi de 'look' a les xarxes socials | Instagram

Ana Soria ha publicat una fotografia en què surt abraçada al seu gosset i, a més, ensenya el seu nou 'look'. Segons sembla, Enrique Ponce està encantat i ha volgut manifestar el seu amor en un comentari: «T'estimo, vida meva».

La parella sembla estar molt enamorada. De fet, cal recordar que comparteixen pis a Almeria, un luxós àtic amb vistes al mar, i mascota, un gosset anomenat Ney, que han integrat recentment a la seva família. Potser el proper pas per a la parella sigui casar-se? Doncs tot depèn del divorci entre el torero i la seva exdona, que de moment segueix aturat.

Paloma Cuevas espera el divorci

Mentrestant, la seva exdona Paloma Cuevas segueix centrada en les seves filles i en la seva nova vida. Tanmateix, fa uns dies sortia a la llum una notícia sobre Paloma, en què es deia que podria tenir una relació amb el famós traumatòleg que va operar al rei emèrit del maluc.

 

A més, alguns mitjans rumorejaven que Enrique volia tornar a casa, però Paloma ho ha desmentit a la revista 'Hola!', declarant que la decisió de separar-se és ferma i que no està disposada a una reconciliació, simplement està esperant que el torero signi els papers del divorci.

 

Segons sembla, el torero no vol signar el divorci per desacords en el repartiment dels béns i en la custòdia de les seves dues filles, que en teoria estarien a càrrec de Paloma Cuevas. En un principi, tots dos es van mostrar molt disposats a arribar a un acord i fins i tot van decidir compartir el mateix advocat, però això va canviar quan Paloma va decidir canviar de lletrat i deixar de compartir-lo amb el torero.

La filla d'Enrique Ponce no accepta a Ana Soria

No tot és perfecte en la relació d'Ana Soria amb Enrique Ponce. La filla gran del torero no accepta a Ana Soria, de manera que s'estaria fent complicat fer plans amb les seves filles i la seva nova parella. Serà per això que Ana ha optat per un canvi de 'look' tan radical? Vol canviar la seva imatge de nena i demostrar que ara és una dona? Veurem com segueix avançant aquesta relació.


Comentaris

envia el comentari