YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban traeix a Telecinco i es converteix en protagonista de la competència

La 'princesa del poble' ha sorprès les xarxes amb la seva nova col·laboració

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha col·laborat amb la competència de Mediaset | EP

Belén Esteban és considerada una de les majors muses de Paolo Vasile, propietari de Mediaset. Des de l'any 2004, la col·laboradora forma part de les files de la cadena com a col·laboradora, fins i tot presentadora i convidada estrella dels diferents platons de Telecinco.

Les alegries que ha donat l'Esteban a l'empresa han estat tantes que actualment continua sent l'única col·laboradora que compta amb la seva pròpia foto en els passadissos de Mediaset; un luxe que solament està a l'abast dels presentadors i de la veïna de Paracuellos.

Belén Esteban col·labora amb Amazon

La cadena ha sabut cuidar-la i donar-li sempre el seu lloc, escoltant-la i potenciant-la perquè continués donant el millor de si. La veritat és que treballant a Telecinco Belén ha viscut els seus millors moments però també els pitjors. La col·laboradora va desaparèixer per a recuperar-se de les seves addiccions per a acabar tornant com una gran estrella.

També en els platons de 'Sálvame' es va poder viure en directe tots els periples que va viure la princesa del poble amb el seu exrepresentant Toño Sanchís, una batalla que també va guanyar la col·laboradora i que va fer que la justícia es posés del seu costat. La cadena ho va celebrar amb un programa especial i amb una mosca que es va emetre durant hores en les quals es podia llegir «Belén ha guanyat». 

Però tot no han estat bones notícies. La tertuliana també ha passat mals moments en la cadena i algunes de les bregues que ha protagonitzat amb Jorge Javier Vázquez o amb els directors del programa han fet que a vegades s'hagi plantejat deixar el seu treball en televisió.

Això ha estat confirmat per ella mateixa, qui ha confessat que el seu objectiu és deixar la televisió ràpidament i dedicar-se a estar amb la seva família i gaudir de tot el que ha guanyat. Aquest despengi professional podria venir lligat a acceptar nous projectes, els quals pot acceptar pel fet que no compta amb una dedicació exclusiva amb Telecinco i 'La fàbrica de la tele', la productora responsable de 'Sálvame' i 'La última cena' entre molts altres. Així i tot, continua sent notícia quan Belén protagonitza campanyes com la que s'ha publicat avui, en la qual felicita les festes als usuaris de 'Amazon Prime'.

Les picades d'ullet de Belén en la felicitació nadalenca

El vídeo està mesurat al detall i en els cinquanta segons que dura aproximadament, es poden apreciar picades d'ullet molt concretes i recognoscibles per a tots els seguidors de la prestigiosa col·laboradora de televisió.

En el vídeo es pot veure el pijama animal print de color morat que va lluir Belén en la seva edició de 'Gran Hermano VIP'. També mostra a càmera les seves conegudes croquetes i unes fotografies familiars en la qual apareix sorprenentment Jorge Javier Vázquez, company i amic personal de la protagonista, encara que la relació entre ells ha sofert alguns alts i baixos en els últims mesos.

Els espectadors han aplaudit la participació de Belén en aquesta publicitat, encara que de nou, han aparegut algunes veus que critiquen alguns aspectes de la campanya i, fins i tot, amenacen amb abandonar la plataforma si la col·laboradora de 'Sálvame' continua sent imatge d'aquesta.

Així ho han fet saber a través d'alguns missatges, en els quals també indiquen que l'Esteban no és gens natural i que es nota àmpliament que les frases estan escrites prèviament i que ella es limita a llegir-les sense cap dot interpretatiu. Aquest últim detall desconcerta a molta gent, perquè no s'entén que no s'hagi tirat de la naturalitat que protagonitza a Belén en totes les seves intervencions televisives, una frescor que brilla per la seva absència i que compromet molt el paper de la tertuliana.

Veurem si aquest vídeo és un fet puntual o si és l'inici d'una llarga col·laboració entre les dues parts. Potser ara, Belén considera l'opció de passar-se al món de la interpretació i fitxar per algunes de les sèries que produeix Amazon Prime.


Comentaris

envia el comentari