Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

El nom que sona per a 'Supervivientes 2021', algú molt polèmic durant la pandèmia

La coneixem per haver organitzat una festa sense respectar les mesures contra la Covid-19

Amb l'arribada del nou any també arriben les noves edicions de 'Gran Hermano VIP' i 'Supervivientes' a Mediaset. Tots dos 'realitys' busquen concursants polèmics, i de moment sabem que 'Supervivientes' podria comptar amb la participació de Zayra Gutiérrez de Benito, qui no ha respectat les mesures de seguretat contra la Covid-19

Zayra Gutiérrez de Benito és filla de Guti, exfutbolista del Reial Madrid, i de la presentadora Arancha de Benito. La jove de vint anys ha estat en el punt de mira per haver organitzat una festa sense respectar les mesures de seguretat imposades per la pandèmia. Així doncs, no sabem si serà ben rebuda.   

La polèmica celebració de Zayra

Zayra va organitzar una reunió social a casa seva per tal de celebrar el seu aniversari. No obstant això, cap dels convidats va respectar les normes establertes per frenar la pandèmia de la Covid-19: es van reunir més de sis persones, no es van mantenir les mesures de distància social i cap dels convidats portava mascareta.

Miguel Frigenti, col·laborador de 'Sálvame', va ser l'encarregat de treure a la llum el que va passar a casa de Zayra. Frigenti va publicar alguns dels vídeos que es van gravar durant la festa i que s'havien publicat a les xarxes socials. Per si no n'hi hagués prou, alguns dels vídeos anaven acompanyats amb comentaris vergonyosos com «Ens encanten les pandèmies».

Evidentmente, els usuaris de les xarxes socials van criticar a Zayra i fins i tot a la seva mare, ja que la festa es va celebrar a casa d'Arancha. En canvi, el seu pare es va sentir molt molest amb el comportament de la seva filla. Tanmateix, Zayra va demanar disculpes en veure com podia afectar-la. De fet, tenia previst ser entrevistada per una revista, la qual finalment va decidir no donar-li protagonisme. 

Possible fitxatge per a 'Supervivientes'

'Informalia' ha donat a conèixer que Zayra Gutiérrez està en el punt de mira de la productora de 'Supervivientes'. A més, la participació de Zayra al 'reality' podria despertar més interès després de la polèmica. No obstant això, en un principi Zayra no ha volgut acceptar, però es rumoreja que Mediaset i la productora intentaran convèncer a la jove. Si ho aconsegueixen, Zayra es convertirà en un personatge molt més mediàtic, la qual cosa no agrada al seu pare.

Altres famosos que podrien participar en el 'reality'

Es rumoreja sobre la participació d'altres famosos com Efrén Reyero, l'ex de Marta López i ex tronista de 'MYHYV', o l'actor Juan José Ballesta. No obstant això, també s'està especulant molt sobre la participació de Mar Torres, l'exparella de Froilà; Clemente Lequio, fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte, o Saray Carrillo, la polèmica concursant de 'MasterChef'. Això sense oblidar a Nagore Robles, Asraf Beno o Karelys Rodríguez. De moment, sabem del cert que El Dandy de Barcelona, un youtuber, serà un dels participants de 'Supervivientes 2021'.