La col·laboradora Marta López al plató de 'Sálvame'

El negoci de Marta López que s'acaba de descobrir i portarà cua

La col·laboradora ha posat en marxa un projecte relacionat amb l'amor

Aquest 2020 ha estat molt dur per a Marta López després de descobrir públicament que el seu nuvi (Alfonso Merlos) li estava sent infidel. A més, cal recordar que també va ser acomiadada de Telecinco per no respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19. Tot això sense passar per alt que va iniciar una relació amb Efrén Reyero, que ha acabat malament i que l'ha deixat destrossada.

No obstant això, Marta ha decidit centrar-se en el treball per superar totes aquestes situacions. Per aquest motiu, després de tornar a Mediaset, ha decidit emprendre un nou projecte. En concret, ha posat en marxa un nou negoci que ha sorprès a tothom: una aplicació per lligar.

El nou projecte de Marta López

A més de col·laborar a 'Sálvame' i a 'Ya es mediodía', Marta López ha decidit posar en marxa nous projectes. Així, ha optat per activar una aplicació relacionada amb l'amor. La finalitat d'aquesta aplicació és conèixer gent nova, fer plans amb desconeguts i fins i tot lligar.

Marta López ho ha fet públic al seu compte oficial d'Instagram amb una fotografia en què apareix nua i amb una poma a la mà. La imatge va acompanyada del següent missatge: «Per fi ha arribat el dia de presentar-vos el meu nou projecte: TENTATIONS APP. És una 'webapp' per connectar amb gent, trobar parella o simplement divertir-se».

Els detalls de l'aplicació

Després de presentar aquesta aplicació, Marta López ha volgut donar més detalls. Així, ha manifestat que «TENTATIONS és el lloc on tots volen estar, però només alguns seran els elegits..., ja que cal complir uns requisits perquè estiguem tots segurs i tranquils, on no hi hagi perfils falsos. Per això, cal enviar un DNI/NIF».

De la mateixa manera, la col·laboradora ha explicat que «un equip tindrà cura de cada detall perquè et sentis ÚNIC@ amb un tracte personalitzat. Podràs estar connectat/ada amb nosaltres en les teves cites per sentir-te més segur@, comptes amb un equip de 'coaching' (psicòleg, nutricionista, entrenador personal...) per ajudar-te».

«Podràs fer cites dobles, crear els teus propis esdeveniments, ho tenim tot preparat per a divertir-nos». És més, ha afegit que fins i tot es té previst oferir més alternatives quan finalitzi la pandèmia: «Quan la pandèmia ens ho permeti, farem plans divertits en grup (viatges, festes...)».

Una aplicació també per famosos

En la mateixa publicació d'Instagram, Marta López ha exposat que l'aplicació és una gran alternativa per als famosos i famoses. I ho ha fet dient: «A la nostra zona VIP podràs utilitzar els nostres serveis especials com el de la nostra Celestina, posar el perfil ocult deixant veure de tu el que vulguis i gaudir de grans avantatges».

Marta ha afegit que «parlant-ho amb els meus companys de la televisió, ens faltava aquest espai on poder estar segurs, on no ens eliminin per pensar que no som nosaltres. Que si dic que soc jo, és que és veritat».

Per finalitzar la publicació, a més de promocionar l'aplicació, s'ha dirigit als seus seguidors perquè s'animin a usar l'app: «Hi ha un nou món per descobrir en TENTATIONS i volem que el vegeu. Vull que la gent com jo, que mai hem entrat en un web/app per conèixer gent, entenguem que no és el futur. És el present i amb la situació que estem vivint, és complicat relacionar-se i aquí ho tens a mà».

Aquest nou projecte ha generat un gran interès en xarxes socials. Molts seguidors han assegurat que utilitzaran l'app de Marta i, a més, li han desitjat sort en aquest nou projecte.