YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'anècdota d'abans del casament d'Isabel Pantoja i Paquirri que pocs recordaven

La cosina d'Isabel Pantoja ha revelat una anècdota fins al moment desconeguda

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
Sylvia Pantoja revela una anècdota sobre Paquirri i Isabel Pantoja | Cedida

La història d'amor entre Isabel Pantoja i Paquirri no deixa de generar titulars des que el seu fill, Kiko Rivera, decidís destapar les grans mentides de la seva mare, el passat d'Isabel Pantoja ha tornat a convertir-se en actualitat, i amb ell han reaparegut diverses cares conegudes que fins a la data estaven totalment oblidades. És el cas de Sylvia Pantoja, qui divendres passat, 27 de novembre, acudia a la tercera entrega de 'Cantora: la herencia envenenada' per treure a la llum diverses anècdotes de la família Pantoja.

Sylvia Pantoja revela les anècdotes més ben guardades de Cantora

Tot i que ara la relació entre ambdues és nul·la, la veritat és que hi va haver una època en què Sylvia Pantoja era íntima de la 'tonadillera'. No obstant això, la relació entre ambdues es va anar distanciant pels constants atacs de gelosia de la intèrpret, segons ha revelat Sylvia: «Que s'hagi de posar una bata de cua perquè a mi m'havia deixat un vestit blanc i Paquirri em va veure maca.... Fa poc em van dir que va parlar sobre mi i va dir: 'Aquesta, si Paco seguís viu em treu al meu marit'», assegurava al plató.

Malgrat tenir gelosia, la cantant no va dubtar a proposar-li a la seva cosina que es convertís en una de les dames d'honor de les seves noces amb Paquirri, cosa a la qual ella va accedir encantada. La cosina d'Isabel Pantoja no dubtava en explicar aquesta escena com una cosa emocionant per a ella, ja que suposava ser dama d'honor en un dels casaments més mediàtics de l'època.

No obstant això, durant els assajos, Sylvia Pantoja va presenciar una cosa que en el seu dia la va deixar impactada i que tenia un significat especial. «Dies abans del casament es va fer un assaig de com havíem d'anar. Va passar una cosa molt important», començava dient. «El llum que hi havia a l'església va caure», sentenciava la susdita.

Després de narrar aquest succés, la cosina d'Isabel Pantoja no dubtava a revelar el que va pensar en aquell temps. «Per mi va ser un presagi de mala sort», confessava. Sigui com fos, el cert és que el matrimoni entre Isabel Pantoja i Paquirri va acabar de la pitjor manera possible: amb la mort del torero.

Malgrat això, la convidada no ha volgut opinar sobre com es portaven en aquell temps els pares de Kiko Rivera, ja que ha assegurat que era molt petita com per opinar sobre aquest assumpte que està generant tanta controvèrsia. Sens dubte, es tracta d'una anècdota que fins al moment ningú havia explicat, i és que si aquest succés hagués tingut lloc dies més tard, podria haver esdevingut una veritable desgràcia.

Especialment dura amb la seva cosina, Isabel Pantoja

A més d'explicar diverses anècdotes sobre el clan Pantoja, Sylvia també s'ha mostrat especialment dura amb la seva cosina, amb qui fa anys que no manté cap mena de contacte i de moment sembla no voler recuperar-lo.

«No m'interessa fer les paus amb la meva cosina perquè és una persona buida, li falta molt d'amor en el seu cor i només es mou per diners. És una persona acostumada a ser ella, ella i després ella. Sempre s'ha cregut superior a tota la família», assegurava per afegir, segons després, que la seva cosina estava tan «buida» com la mare d'aquesta, Ana.

Caldrà esperar per veure si Isabel Pantoja decideix contestar-li a la seva cosina, igual que ja ho ha fet Anabel Pantoja, o si per contra prefereix mantenir-se en un segon pla tal com ho està fent fins al moment.


Comentaris

envia el comentari