Primer pla d'Isabel Pantoja molt somrient i mostrant les dents

Isabel Pantoja s'assabenta en directe: molt aviat hi haurà un altre bebè a Cantora

Isabel Pantoja és conscient que la família augmentarà molt aviat

Isabel Pantoja sap que la seva filla està passant per un dels moments més bons de la seva vida.

I és que la germana de Kiko Rivera dona molta importància als aspectes de l'àmbit personal i, especialment, pel que fa al seu futur amb Asraf Beno.

Com va deixar caure fa uns dies, la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa estaria pensant a augmentar la família. En aquest cas, Isabel Pantoja s'ha assabentat que vol tornar a ser mare per donar el seu primer fill a l'exconcursant de La casa fuerte.

Cal recordar que Isa Pantoja ja és mare del petit Albertito i, en els últims mesos, ha tornat a tenir ganes de ser mare. Vol demostrar tot l'amor al seu xicot quedant-se embarassada novament, una cosa que podria arribar molt aviat.

Isabel Pantoja confirma que el nou bebè està en camí

La tertuliana d'El programa del verano ha parlat amb la web de l'espai matinal de Telecinco i ha revelat que aquesta etapa seria totalment diferent de la primera vegada que va donar a llum.

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja i la seva mare, Isabel Pantoja, serioses. | CatalunyaDiari
 

I és que aleshores la jove tenia tot just 18 anys i sap que ara és molt més madura que en aquella època. És conscient que afrontaria l'embaràs d'una altra manera. «Ara tinc una estabilitat emocional bona i tinc les coses clares», explica al vídeo.

Això sí, Isa Pantoja aclareix que «no tinc una data exacta, així que encara no m'ho plantejo com una cosa immediata», ha confessat als companys de Telecinco.

Isabel Pantoja és conscient que la seva filla ha madurat

«Per mi, cuidar els meus és molt important. Ells, quan siguin grans, prendran la decisió de sortir o no. Crec que això s'ha de respectar. Jo, és veritat que durant els primers anys sí que vaig pujar alguna foto d'ell», comentava la filla de Isabel Pantoja sobre l'exposició del seu fill Albertito.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja vol tornar a ser mare. | Telecinco
 

«Però arriba un moment en què crec que és important que ells tinguin aquesta privadesa i que gaudeixin de la seva infantesa». Així s'ha expressat la filla d'Isabel Pantoja, que ha estat notícia els últims dies per un retoc que s'ha fet al seu cos.

La xicota d'Asraf Beno ha fet un pas més enllà de treballar a consciència al gimnàs amb la seva parella. I és que ha decidit augmentar els seus glutis i aconseguir l'efecte push up que ara està tan de moda.

El nou retoc de la col·laboradora que deixa tothom de pedra

Sobre els seus retocs, la noia mai no ha amagat que ha passat diverses vegades per quiròfan, però ara ha volgut millorar els seus glutis.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja s'ha fet un retoc estètic. | Mediaset
 

D'aquesta manera, Isa ha estat clara i ha ensenyat el resultat després de la seva última intervenció. «A mi m'agrada molt l'esport i faig moltes rutines, però amb aquest tractament aconsegueixo projectar una mica més els meus glutis», ha confessat la germana del DJ.

En aquest cas, la jove s'ha decidit per una tècnica no invasiva, que fa servir la radiofreqüència per estimular la regeneració natural a la pell de l'elastina i el col·lagen sense cirurgia.

Després de visitar la seva clínica de capçalera, l'exsupervivent ha ensenyat el resultat, tal com podem veure a la portada de la revista Diez Minutos. Surt vestida amb un banyador blanc i podem veure Isa esplèndida lluint el seu nou retoc.