Primer pla de Raquel Sánchez Silva.

Raquel Sánchez Silva ja sap qui hi havia la nit que va morir Mario Biondo

Sánchez Silva rebrà «importants revelacions sobre el cas»

Raquel Sánchez Silva no aconsegueix superar el succés més tràgic de la seva vida. La presentadora extremenya segueix endavant amb la seva vida, ara de vacances estivals i gaudint de la família i dels amics.

Raquel va viure la mort del seu marit, Mario Biondo, cosa que va suposar un terrible i inesperat cop. Després d'uns mesos de dol en què no se la va veure, va reaparèixer anunciant un telèfon mòbil. Més enllà d'aquest criticat detall, Raquel va voler començar una nova vida i tancar aquest dolorós episodi.

La justícia espanyola també va tancar el cas de la mort de Mario Biondo afirmant que va ser un suïcidi, cosa que la família del fotògraf italià no ha acceptat mai. Així doncs, sense Raquel, ells s'han dedicat a continuar investigant i, finalment, la justícia italiana ha determinat les causes de la mort de Mario.

Indiquen que ni va ser accidental, ni va ser voluntària, sinó que la van perpetrar un o més individus als quals no s'ha pogut identificar. Aquesta tesi se sustenta tenint en compte els moviments que van registrar el telèfon mòbil i l'ordinador de Biondo abans i després de la mort. També ho argumenten per alguns detalls de l'escena de la mort, entre d'altres factors.

Raquel no s'ha pronunciat respecte a aquestes novetats sorprenents sobre la mort del seu primer marit. Actualment està novament casada, té dos fills i aquest succés forma part del seu passat. Tot i això, hi ha noves notícies que han arribat a Raquel i que li faran reviure el seu pitjor malson

Raquel Sánchez Silva sap qui estava amb el seu marit quan va morir

Raquel Sánchez Silva segueix de prop les indagacions que s'estan realitzant sobre el que va passar aquell fatídic dia. Un dels investigadors que està ajudant la família de Mario a la investigació és el criminòleg Óscar Tarruella.

Segons s'ha informat, Tarruella afirma que «la nit que va morir Mario hi va haver dues persones a casa seva «abans, durant i després de la seva mort»». L'investigador assegura que «ja s'ha posat nom i cognoms a aquestes dues persones i jo sé quins són aquests noms. Fins que no ho demostri Facebook, seria un atreviment que els noms sortissin de l'informe que els esmenta».

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, felicitat truncada | Europa Press

Pertanyen aquestes persones al cercle de Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo? Per què no se les ha investigat? Són preguntes que es fa Tarruella. «Si bé això no incrimina directament ningú, el que fa és sembrar el dubte respecte a una sèrie de persones que haurien d'haver estat investigades».

Segons diu, el fet que a Espanya el cas es tanqués tan ràpidament no va donar peu que es pogués investigar. També posa l'accent sobre les dificultats que, també a Itàlia, hi ha hagut perquè s'investigui a fons el cas. «Hi ha un corrent que no sé d'on ve, que no vol que això s'investigui. Fins i tot he rebut amenaces de mort per investigar aquest cas».

Raquel es manté en silenci

Raquel Sánchez Silva no s'ha manifestat mai més públicament respecte a aquest cas. Amb relació a les imatges que va esborrar de l'ordinador que compartia amb Biondo després de morir va assegurar que eren personals. La seva declaració de llavors no va donar motius per seguir interrogant-la i ràpidament se la va excloure de les indagacions posteriors.

Tarruella apunta que a la tardor hi haurà novetats significatives sobre aquest cas. «Si es verifiquen certes informacions hi haurà imputacions. Si no es poden determinar, s'arxivarà».

Tot i això, encara que la justícia no segueixi la investigació, el criminòleg explica que la família de Mario sí vol seguir la seva lluita mediàtica, «publicant tot el que s'ha descobert a les investigacions».