Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

David Bustamante deixa la seva xicota sense paraules per la foto amb el seu gran amor

David no podia deixar passar l'ocasió

David Bustamante ha deixat sense paraules la seva parella, Yana Olina, amb l'última fotografia que el participant de la primera edició d'Operación Triunfo ha publicat a les xarxes socials amb l'amor de la seva vida.

Ja han passat més de 5 anys des que el càntabre i Paula Echevarría van decidir posar punt final al seu matrimoni, després de més de 10 anys junts. L'abril del 2017 tots dos van sorprendre tots els seus fans quan van confirmar la notícia, ja que era considerada una de les parelles més estables del panorama espanyol.

Fotomuntatge de Yana Olina i David Bustamante
La parella de David Bustamante s'ha quedat sense paraules. | CatalunyaDiari
 

«Amb Paula es va acabar l'amor, però no va passar res greu. Parlem cada dia, ens veiem molt», va assegurar el cantant en una de les entrevistes per a la revista ¡Hola!.

Tot i que, al principi, hi va haver algun moment de tensió, tant David Bustamante com la influencer van aconseguir establir una relació cordial pel bé de la seva filla.

Ara, l'actual parella de David Bustamante no dona crèdit a allò que acaba de veure. I és que ha sortit a la llum una imatge de l'artista amb el veritable amor de la seva vida.

David Bustamante i la fotografia de la discòrdia

David Bustamante ha deixat Yana Olina totalment emocionada amb el missatge que li ha dedicat a una de les persones més importants de la seva vida. Aquest dimecres 17 d'agost, l'artista ha penjat un post a les xarxes socials per un motiu molt important. I és que la petita Daniella acaba de fer 14 anys.

Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante
David Bustamante i la influencer feliciten l'aniversari a la seva filla. | GTRES
 

A través del seu perfil d'Instagram, David Bustamante ha volgut felicitar la seva filla amb una fotografia molt tendra d'ells dos. «Felicitats a l'amor de vida. T'adoro, filla meva. 14 anys… Veure't créixer és el més increïble que m'ha passat. T'estimo, Daniella».

Per la seva banda, Paula Echevarría ha publicat un vídeo on recull els millors moments que ha passat amb la seva petita.

«Mi pedazo de sol, la niña de mis ojos… 14 anys, vida meva! Gaudeix-los i viu-los com si no hi hagués un demà, però sempre amb cap i, sobretot, amb cor i que la felicitat t'acompanyi. T'estimo més que a la meva vida».

David Bustamante s'emociona amb els missatges que ha rebut

Molts dels seguidors de David Bustamante no han volgut deixar passar l'ocasió per felicitar la noia. «Felicitats a la teva preciosa. Moltes felicitats, bonica. Estàs preciosa. Avui també és el meu, Daniella, si vols et canvio els teus 14 pels meus 46».

«És increïble com passat de ràpid el temps! 14 anyets ja i, com més passa el temps, més clavada a tu, es va assemblant. Com dues gotetes d'aigua. Què passeu un gran dia, com ho sou tots dos. Felicitats, Daniella».

«Daniella, amor. Sembla que va ser ahir quan vas néixer i tot es va il·luminar de colors per tots els que tant estimem el teu pare. Avui ja ets una noia preciosa. Us estimo fins a l'infinit», ha comentat una altra de les seves seguidores més fidels.

Primer pla de David Bustamante de perfil amb un fons vermell
La filla de David Bustamante ha rebut molts missatges. | GTRES
 

Per la seva banda, els followers de Paula Echevarría també han volgut aprofitar l'ocasió per felicitar la jove aquest dia tan especial. «Felicitats per a Dani i per a tu. Dani et va ensenyar el que és viure l'experiència que et canviaria la vida per sempre. Espero que continueu compartint tantes coses», ha escrit un dels seus fans.

Altres, en canvi, han aprofitat el moment per valorar tota la feina que ha fet la influencer amb la seva petita. «Felicitats, Daniella. La teva filla és amor pur. És una bellesa, quins ulls. Gaudeix de la vida amb els teus fills. Em caus molt bé».

Tot i que no només els fans d'Echevarría han volgut perdre uns minuts de la seva vida per felicitar la filla de David Bustamante. Diversos famosos com Carlos Baute, Carme Chaparro, Paloma Cuevas o Ana Obregón també li han enviat un missatge pel seu 14è aniversari.