Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón i Ortega Cano

Ana María Aldón aconsegueix el que volia d'Ortega Cano abans de fer el següent pas

Ana María Aldón és feliç pel canvi d'actitud del seu marit

Ana María Aldón fa mesos que pateix un veritable calvari personal per la crisi sentimental que viu amb el seu marit, Ortega Cano. A ell li ha retret que no li donés el seu lloc, la seva actitud passiva i també que no prengués cartes en l'assumpte en el seu enfrontament amb la seva filla, Gloria Camila. Per això, la parella s'ha vist distanciada i els rumors de separació han estat cada cop més contundents.

Però sembla que les coses han millorat entre ells. Les últimes hores, la gaditana, a un pas del divorci, s'ha vist molt somrient després que el torero hagi fet un canvi. I és que ell s'ha mostrat més amable amb la premsa i fins i tot no ha dubtat a negar-ne la separació.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
Ana María Aldón i el torero sembla que han acostat postures | Mediaset

Ana María Aldón aconsegueix que el seu marit canviï

La dona del torero de Cartagena sembla que s'havia molestat molt amb la faceta 'agressiva' que havia mostrat amb els mitjans. I, suposadament, també li retreia que no parlés públicament per desmentir-ne la ruptura. I és que no li agradava que deixés passar els rumors.

El torero sembla que ha sentit les peticions de la seva dona i ha decidit acostar postures canviant. Així, les últimes hores ha respost als mitjans de forma serena i fins i tot simpàtica. Encara més, ha aprofitat per parlar d'Ana María i de com es troben.

Europa Press ha estat qui ha xerrat amb Ortega, que ha afirmat: «Està tot bé. No hi ha cap anormalitat. Estem intentant passar unes vacances tan agradables com sigui possible».

Primer pla d'Ortega Cano.
Ana María Aldón està satisfeta amb el canvi d'actitud d'Ortega Cano | GTRES

Aldón ha vist que fins i tot ha aprofitat per referir-se a la participació de la seva filla al 'reality' Pesadilla en el Paraíso. Sobre això, ha dit: «A mi m'agrada el que li agrada a ella. Si a tots dos ens agrada, doncs bé».

«Ho farà bé. Hi haurà moments simpàtics i d'altres que siguin menys, però, en fi», concloïa sobre el tema.

Igual de simpàtic i agradable ha estat amb José Antonio León, el reporter de Sálvame. A aquest li ha indicat també que «estic bé, no estic nerviós amb aquesta història. Les coses amb Ana María estan bé, no hi veig cap part que sigui negativa».

Sobre si el molesten els rumors de separació ha exposat: «Com deia Guerra, que parlin encara que sigui malament».

Vaja, que l'extorero ha optat per buscar la tranquil·litat, la reconciliació i la pau.

Ana María Aldón torna a somriure

La dissenyadora sembla que està encantada que el seu marit estigui posant de part seva perquè tot vagi millor. Tant és així que ella, que ha necessitat ajuda psicològica pel qual estava passant, ja ha tornat a sortir al carrer. I s'ha deixat veure feliç i somrient.

Ana María Aldón
Ana María Aldón ha tornat a sortir al carrer i se l'ha vist somrient i relaxada | TELECINCO

Exactament se l'ha vist en companyia d'una amiga, amb qui s'ha mostrat tranquil·la i molt còmplice. Passeig durant el qual, a més a més, ha topat amb una coneguda, a qui no ha dubtat a saludar de manera efusiva.

És cert que no ha volgut contestar la premsa, ja que considera que no és el moment de «tirar més llenya al foc». Per això, quan el reporter d'Europa Press li ha preguntat com està i si torna a estar tot bé amb Ortega, ella ha estat molt concisa. Somrient, només ha dit: «Ho hauràs de saber tu que portes dues hores perseguint-me».