Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario en xoc: els efectes del tractament que preocupen a Andreíta

L'odontòloga ha vist que la mare de la seva fillastra ha aconseguit posar remei a un greu problema que tenia

Sens dubte, els passos que està fent últimament María José Campanario estan desconcertant la premsa. Amb raó, perquè va passar d'estar força exposada als mitjans a no saber-se gairebé res sobre ella.

Això sí, malgrat això, l'odontòloga s'ha anat adonant de totes les notícies que han sorgit al seu voltant. Precisament fa uns mesos, la dona de Jesulín va ser testimoni de l'aparatosa caiguda que va patir Belén Esteban, amb qui no manté una bona relació.

Primer pla de María José Campanario
Al llarg dels anys, María José Campanario s'ha enfrontat diverses vegades a Belén Esteban | Europa Press

A partir de llavors, la col·laboradora desapareixia del focus mediàtic i optava per la discreció absoluta de la mateixa manera que Maria José Campanario. Però, mesos després de patir l'accident, la mare d'Andreíta va trencar el silenci i va confessar com es trobava a Sálvame Deluxe.

Després de setmanes en què no ha volgut parlar més sobre això, María José Campanario ha descobert quin és l'estat real de la que va ser la seva arxienemiga a la televisió.

Belén Esteban es desprèn de les crosses i es recupera completament del seu accident

No hi ha dubte que María José Campanario està més allunyada dels mitjans que mai. I és que l'hermetisme al seu voltant va créixer considerablement quan va anunciar que estava esperant el seu tercer fill amb el seu marit, Jesulín.

Si bé és cert que el matrimoni va decidir fer pública aquesta notícia a través de la seva revista de confiança ¡Hola!, després d'aquesta exclusiva, no se'n va saber res més. Així mateix, María José Campanario, després de tenir el petit Hugo, va voler mantenir aquest perfil tan discret que havia adoptat des de feia uns mesos.

Tot i això, tota aquesta situació canviava quan de manera inesperada la parella tornava a protagonitzar una portada en aquest mitjà. La seva decisió sobtada de tornar a l'ull públic va ser amb motiu dels seus 20 anys d'aniversari. «No podríem haver tingut millor regal per a aquests vint anys que el nadó», deien.

Però no només tot indica que la parella està vivint una excel·lent època, sinó també Belén Esteban. I és que sembla que la tertuliana s'ha recuperat gairebé al complet del trencament de la tíbia i el peroné que va patir uns mesos enrere.

De fet, l'accident que va patir va ser certament greu perquè va haver de ser intervinguda quirúrgicament, a més d'haver-se de sotmetre a diverses sessions de rehabilitació. Això sí, després d'aquest mal tràngol, tot apunta que la mare d'Andrea Janeiro ja ni tan sols necessita les crosses que feia servir abans per poder caminar bé.

Així mateix, s'ha vist que l'exdona de Jesulín està tenint unes vacances molt bones. No només perquè està passant tot el temps al costat del seu estimat marit, Miguel Marcos, sinó també perquè la recuperació va molt bé.

La mateixa col·laboradora va voler aclarir en quin punt es troba de la seva vida publicant una romàntica foto amb «l'amor de la seva vida». A la instantània en qüestió es pot apreciar que els enamorats s'estan fent un petó davant d'una gran piscina al vespre. La imatge anava acompanyada d'un «per sempre» al costat de la mítica cançó I don't want to miss a thing.

Belén Esteban
Captura de pantalla de les històries de Belén Esteban fent un petó al seu marit, Miguel Marcos | INSTAGRAM: @BELENESTEBANMENENDEZ

Sens dubte, una escena molt romàntica que el més probable és que no hagi deixat ningú indiferent. Això sí, el que més sorprenia era el bon estat de salut de la tertuliana. Sense crosses i sense l'escaiola, que feia tan sols unes setmanes que portava, Belén, per fi, ha tornat a la seva vida d'abans.

Maria José Campanario, més a prop que mai de la mare d'Andreita

No hi ha dubte que les sessions de rehabilitació han aconseguit que Belén Esteban es recuperi del tot. D'altra banda, el més segur és que María José Campanario estigui feliç que la mare de la seva fillastra hagi aconseguit superar aquest dur sotrac que estava travessant.

De fet, no seria estrany que fos així perquè al plató de Sálvame Deluxe, la mateixa col·laboradora va confessar que els Janeiro s'havien preocupat per ella. «Han preguntat per mi, sí. No a mi directament, però s'han preocupat per mi», explicava.

La veritat és que tot indica que la de Paracuellos havia aconseguit fer les paus amb Jesulín i María José Campanario després d'aproximadament més d'una dècada de guerra mediàtica.