Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban sap que s'ha gastat una dinerada amb la nova xicota: ja no dissimula

Belén Esteban ho sap tot i ho ha explicat

Des que Belén Esteban caigués en directe a Sálvame mentre feia una prova similar a la de Supervivientes, el focus està en la seva relació. Va ser ella mateixa la que va assegurar que, tot just trencar-se la tíbia i el peroné, el seu estat d'ànim va canviar. Això va comportar, a més d'una enorme baixada emocional, tremendes baralles amb el seu marit, Miguel Marcos.

Tot i que la de Paracuellos assegura que ell ho és tot per a ella, han estat a punt de tirar-ho tot per la borda. Tanmateix, han gaudit d'uns dies de desconnexió, encara que no del tot per a Belén. A la col·laboradora no li ha importat parlar d'un fet que ningú no pot creure.

Belén Esteban ho explica tot

Tot i que, des que va conèixer Miguel Marcos, Belén Esteban s'ha tornat més cauta, la de Paracuellos ho continua explicant tot a la televisió. Per això, les alarmes van saltar en el moment en què la madrilenya va assegurar que, amb el seu marit, hi va haver moments de llençar la tovallola.

La culpa només la tenia ella, ja que, segons confessava, moltes vegades havia estat insuportable. Tot i això, al conductor d'ambulàncies no li ha importat aguantar les seves queixes i i els seus grunyits. No era la primera vegada i, aquest cop, era diferent.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban sempre ha defensat la seva relació. | EUROPA PRESS

Belén, com que és diabètica, corria més perill que mai quan va entrar en un quiròfan. Malgrat tot, Miguel va demostrar ser un bon acompanyant de vida, assegurava Belén en tornar.

Ara, la parella està gaudint d'uns dies de desconnexió a Benidorm. N'és una prova les fotos que la de Paracuellos penja a les seves xarxes socials sovint. Tanmateix, això, per cert, no li agrada gaire a Miguel, perquè prefereix mantenir-se en un segon pla, allunyat del focus mediàtic. Un focus que a altres no els importa tenir. En aquesta ocasió, Belén Esteban no és notícia per parlar del seu marit, sinó d'un altre home amb qui va tenir molta relació i ara no suporta.

L'home que no agrada a Belén Esteban

El protagonista de les últimes declaracions de Belén Esteban ha estat Omar Sánchez, l'exmarit d'Anabel Pantoja. Pel que sembla, la de Paracuellos va defensar el canari quan mantenia una relació sentimental amb la seva amiga. Tot i això, després que aquesta prengués la decisió de separar-se'n, tot ha canviat.

L'opinió que té Belén d'Omar ara és molt diferent. Més d'una vegada ha defensat que, l'únic que s'ha aprofitat de la ruptura ha estat ell, sobretot econòmicament.

De fet, el temps li ha donat la raó. Ara, Omar és notícia per unes vistoses fotografies que ha penjat a les seves xarxes socials. Tot i que no ho ha fet acompanyat, s'ha confirmat que està gaudint d'uns dies de luxe a Eivissa amb Raquel Lozano.

Omar Sánchez i Raquel Lozano
Omar Sánchez i Raquel Lozano en la platja. | GTRES

Va conèixer l'exconcursant de Gran Hermano fa uns mesos i, des de llavors, han començat una relació bonica. Ells encara no ho han confirmat, però les imatges parlen per si mateixes. Allò que crida l'atenció és que, tot i que el canari defensa la simplicitat, gaudeix en un dels hotels més cars de l'illa.

Això, com era evident, ha estat objecte de crítiques. Sobretot, en conèixer el dineral que la parella s'està gastant: més de 700 euros per nit. Unes xifres molt elevades que Belén Esteban no ha trigat a criticar. A més de gaudir de la companyia, en aquest luxós hotel, el canari compta amb piscines exteriors i tres restaurants amb varietat de menjar. Tot un luxe a l'abast de ben pocs.

Del que no hi ha dubte és que Anabel Pantoja i Omar Sánchez ja refan la seva vida per separat. Una decisió que ha fet molt feliç Belén Esteban.