Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban demostra a Miguel Marcos que ja ha passat el pitjor: «Sempre»

Belén Esteban comparteix una imatge que resol els dubtes sobre el seu estat de salut

Belén Esteban veu cada cop més a prop la llum al final del túnel després de passar un dels pitjors anys de la seva vida. Va ser a finals d'abril quan Esteban va patir una desgraciada caiguda que la va tenir postrada en una cadira de rodes durant diversos mesos.

Una ximple caiguda en ple directe de Sálvame va provocar que es trenqués la cama dreta en trossos. Va haver de passar per quiròfan per ser operada del trencament de tíbia i peroné, que la va deixar fora dels platós durant tres mesos.

Belén Esteban demostra al seu marit que se l'estima molt

Certament, aquest accident va ser un gran cop per a la bona de Belén. Això sí, amb l'ajuda dels seus ha sabut remuntar i sortir del forat on s'havia ficat.

Una de les peces fonamentals de la seva recuperació ha estat, és clar, el seu marit Miguel Marcos. Aquest ha estat al peu del canó amb ella i li ha donat tots els capricis perquè Belén sortís del clot on estava immersa.

Miguel Marcos, conductor d'ambulàncies de professió, ha donat tot de part seva perquè la princesa del poble estigués molt ben atesa. Ho ha fet en aquest temps en què no l'hem vista a la televisió.

Mòbil amb una història de Belén Esteban amb Miguel Marcos
Història d'Instagram de Belén Esteban i Miguel Marcos de vacances. | BELÉN ESTEBAN @BELENESTEBANMENDEZ

Belén es relaxa durant les vacances després de passar pel pitjor

Els últims dies, ja gairebé recuperada de la seva operació i sense necessitat d'utilitzar la cadira de rodes, Belén Esteban se n'ha anat uns dies de vacances amb Miguel. Belén ha compartit a les xarxes una imatge que diu molt de l'amor que es professen tots dos.

La col·laboradora de Sálvame ha escollit una imatge en què s'està fent un petó amb el seu marit en una extensa piscina durant un romàntic capvespre. Belén ha publicat aquesta fotografia i acompanyada pel següent text: «forever» ('per sempre', en català).

Al matrimoni se'l veu radiant i ara que Belén ja està gairebé a punt per tornar als platós, tots dos volen demostrar a tothom que són una parella exemplar. Podran salvar tots els obstacles que els posi la vida al camí, com ha passat amb la caiguda desafortunada de la madrilenya.

Va ser a finals de juliol quan Belén Esteban tornava a Telecinco, ja més calmada, i compartia amb el seu amic Jorge Javier el seu estat actual. A part de la seva greu fractura a la cama, a la madrilenya li van haver de treure un pòlip benigne.

Mòbil amb una història de Belén Esteban amb Miguel Marcos fent-se un petó
Història d'Instagram de Belén Esteban i Miguel Marcos fent-se un petó. | BELÉN ESTEBAN @BELENESTEBANMENDEZ

Belén va confessar que va passar per un dels moments més durs de la seva vida

«Vull dir a tothom que les dones s'han de fer les revisions perquè hagués estat pitjor. Que no tinguin pors perquè els metges ens ajuden molt i hem de tenir confiança, cosa que jo no tenia», confessava embargada per l'emoció. Això sí, la pitjor cara de l'accident de la mare d'Andrea Janeiro ha estat la part anímica.

«Depressió no en tinc, però sí que tinc tristesa constantment. Sé que hi ha coses millors, però també pitjors. El meu cap m'ha fallat aquesta vegada i estic amb ajuda que m'està venint molt bé», expressava la televisiva.

El que queda clar és que aquests mesos Miguel ha estat el seu gran pilar. Ara tots dos volen viure la vida i recuperar el temps perdut. Belén torna a ser la dona romàntica que va enamorar a Miguel i només cal veure les últimes històries d'Instagram per adonar-se de com estan de bé com a parella.