Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Piqué i la seva presumpta xicota.

La decisió de Gerard Piqué que podria allunyar-lo de Clara, la seva nova nòvia

El futbolista estaria a punt de prendre una decisió que podria canviar la seva vida

Època de canvis a la vida de Gerard Piqué. Se separa de Shakira, perd protagonisme a Can Barça, el seu Andorra puja a Segona Divisió i esclata l'afer Clara Chia, la seva nova parella. Quasi res. 

Ara, per més inri, Gerard Piqué torna a saltar a la palestra perquè, segons AS, podria plantejar-se deixar el F.C. Barcelona al final d'aquesta temporada. El mitjà madrileny explica que al Camp Nou estan tenint grans dificultats per a poder complir amb el fair play financer i, tot i la bona predisposició de Piqué a rebaixar-se encara més el sou, sembla que no serà suficient. 

De moment, i davant una situació d'allò més delicada, Gerard Piqué ja s'estaria plantejant alternatives. Una d'aquestes, segons AS, passa per marxar a l'Inter de Miami, l'equip que presideix David Beckham  a la Major League Soccer (MLS) dels Estats Units

Gerard Piqué amb el Barça
Piqué podria marxar del Barça l'any que ve. | Europa Press

El futur de Piqué al Barça penja d'un fil

El capità blaugrana, doncs, valoraria marxar a Miami al final d'aquesta temporada i la decisió tindria segones lectures: la primera, que estaria al costat dels seus fills (ja que Shakira se'ls va endur a la ciutat estatunidenca). I la segona, i més dolorosa, és que s'allunyaria (i força) de Clara Chia, la jove de 23 anys amb qui acaba de començar una relació.

Però, pel que sembla, el defensa no seria l'únic que estaria plantejant marxar del club. Sergi Busquets també hauria rebut una important oferta de la MLS. Feia temps que l'Inter Miami de David Beckham volia comptar amb el català i ara sembla que estaria més a prop que mai d'acceptar l'oferta.

Busquets formaria part del projecte de Joan Laporta, però sembla que el migcampista no estaria gaire d'acord amb la directiva del club pel que fa a les finances econòmiques. I és que, en cas de no arribar a cap acord amb la junta directiva del Barça, acceptaria marxar a la MLS després de la Copa del Món de Qatar d'aquest any.

D'aquesta manera, sembla que el futur tant de Busquets com de Piqué al Barça penja d'un fil i cada dia estan més a prop de Miami, que espera els jugadors catalans amb els braços oberts.