Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco

David Flores Carrasco trenca a plorar amb el missatge que pot reunir la seva família

David Flores Carrasco ha vist que algú del seu entorn ha advocat per la reconciliació

David Flores Carrasco és conscient que el seu clan matern està trencat des de fa anys. En concret, sap que la seva mare i la seva família mediàtica no mantenen relació des que, pràcticament, va morir la matriarca. Ara, amb la docusèrie de Rocío Carrasco, està sortint a la llum el motiu d'aquest distanciament.

Amb aquesta producció sembla que els conflictes s'estan revifant, però hi ha algú que està advocant per la pau entre tots. No és cap altre que Ortega Cano, que ha enviat un missatge públic amb el qual ha pogut emocionar el jove.

David Flores Carrasco escolta les paraules conciliadores del torero

El fill d'Antonio David és conscient que el que va ser marit de la seva àvia està passant un moment complicat. Està sent perseguit per la premsa per la seva crisi matrimonial i pel que s'està revelant a la sèrie sobre el seu comportament amb La Jurado. Per aquest motiu, no vol saber res dels mitjans, però ara n'ha fet una excepció.

No ha dubtat a entrar telefònicament al canal de JuanjoVlog, on Amador Mohedano està fent el seu propi documental: Mi hermana del alma. Un documental en què, sobretot, parla de La más grande. Per aquesta raó, Ortega també ha decidit col·laborar.

David ha vist que el torero de Cartagena el primer que ha volgut és deixar clar com es troba. Ho ha fet dient: «Estic bé psicològicament i físicament. Estic fet a una professió dura i difícil, per la qual cosa per molts esdeveniments que vinguin de rebot, mai no es compararan amb la professió que tinc».

Tot seguit, ha aprofitat la seva intervenció per deixar de manifest el seu desig en aquests moments a favor del benestar del clan. Ha afirmat: «M'agradaria que la família estigués unida com sempre s'ha pensat. Me'n recordo molt dels meus avis, dels meus pares i de la meva dona Rocío. Jo vaig ser molt amic de Pedro Carrasco i seguidor seu com a gran boxejador que va ser. M'agradaria que la família Mohedano Jurado Carrasco seguís els cànons de la convivència que sempre ha predicat la nostra estimada, admirada i recordada Rocío Jurado. Amb això vull dir moltes coses, però no vull donar més dades. Només vull que la família sigui la família. Jo tinc un nen amb 9 anys i mig i m'agradaria que la família fos el que a mi m'han ensenyat des de petit. Sí, que fos la convivència».

En aquest punt, ha decidit intervenir Amador per afirmar: «El meu cunyat José és molt familiar, moltíssim. Ell sempre ha estat la unió, el bon rotllo i, sobretot, és un oncle molt creient i cristià i això també es reflecteix a l'ànima».

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
David Flores Carrasco ha escoltat l'emotiu missatge d'Ortega Cano. | GTRES

David Flores Carrasco al·lucinat amb allò que està passant

El fill de Rocío Carrasco ha vist que Ortega Cano ha desitjat en aquest canal de Youtube que la pau regni a la família Mohedano. Tot i això, assolir-la no és gens fàcil. No només per la docusèria esmentada, sinó perquè, abans d'ella, van existir entrevistes, declaracions, mentides i situacions realment complicades.

Pel que fa a la situació actual, en què estan sortint a la llum els draps bruts d'aquells, Amador ha volgut parlar. Ha fet servir el seu propi documental per dir que estan vivint «un autèntic malson». Tanmateix, és curiós que s'adoni del calvari propi, però no del que ha viscut la seva neboda quan ell i el seu entorn l'atacaven constantment.