Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales abandona Kiko Rivera i marxa sola amb les seves filles

La dona de Kiko Rivera decideix prendre's uns dies de vacances sola amb les seves filles

Després d'uns mesos molt durs plens de polèmiques familiars, Irene Rosales se'n va de vacances sense Kiko Rivera. El DJ es troba actualment de gira per tota Espanya amb la seva música. Per això, Irene ha aprofitat per passar aquests moments amb les seves filles al costat del mar.

La sevillana està gaudint d'un estiu molt tranquil, allunyada de les polèmiques familiars i mediàtiques. Així s'encarrega ella mateixa de compartir-ho a través de les xarxes socials, en concret a Instagram, on és molt activa.

Unes precioses instantànies on es pot veure la nora d'Isabel Pantoja gaudint d'un espectacular capvespre: «Col·leccionant moments. Postes de sol per a mi», escrivia Irene al seu compte d'Instagram.

Irene Rosales, de vacances sense Kiko Rivera

Després d'aquest intens any, on tota la família ha estat al focus mediàtic, unes vacances a la platja, sens dubte, són la millor opció per desconnectar. Per això, Irene, que actualment triomfa a les xarxes socials, ha buscat un forat a la seva agenda per poder marxar.

El fet que Kiko Rivera no hagi acompanyat la resta de la família ha aixecat polseguera. I els rumors de crisi entre la parella ha començat a sorgir. Però tot apunta que no han pogut estar junts pels compromisos laborals del fill d'Isabel Pantoja.

I és que Kiko està recorrent Espanya, portant la seva música a tot arreu. Així ho reflecteix al seu compte d'Instagram: «7 dies non stop! Cotxe, trens, avions, fred, pluja, música, fotos.... Estic cansat, molt cansat de tantes coses... però, en fi, hem de continuar endavant Ens queden 3 aquesta setmana i prometo estar al 100% per vosaltres», comentava al seu perfil.

Així i tot, sempre hi ha lloc per celebrar el seu amor. En una recent publicació, el DJ posava amb la seva dona en un sopar d'allò més romàntic. Una manera per desmentir qualsevol rumor. La instantània anava acompanyada de la paraula «vida» al costat del nom d'Irene Rosales.

Irene Rosales, molt crítica amb Isabel Pantoja

Tot i que ara la dona de Kiko Rivera ha optat per tenir un perfil mediàtic molt més baix, Irene Rosales va ser molt contundent amb la seva sogra en una publicació recent: «Isabel Pantoja ha danyat psicològicament Kiko», afirmava la sevillana per a la revista  Lecturas.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales, contundent amb Isabel Pantoja. | Telecinco
 

Va arribar, fins i tot, a afirmar que aquest comportament nociu i cruel l'havia tingut Isabel cap al seu fill des que aquest era petit. I és que, tot i que Irene sempre ha preferit no posar-se al bell mig de la polèmica, hi havia una cosa dels enfrontaments de Kiko amb la seva mare que l'afectava de ple.

La que va ser col·laboradora de Viva la vida va assegurar que no perdonaria l'actitud de la cantant cap a les seves filles: «Jo no puc perdonar que no truqui a les meves filles i que no es preocupi per elles», explicava Irene. De la mateixa manera, també va dedicar unes paraules a la germana de Kiko. Irene va acusar Isa Pantoja d'haver «atacat per ferir el seu germà».

El 2021 Irene ja va explicar que estava passant una mala època, i que la seva salut mental estava malament: «Estic malament per un cúmul de coses. No he parat des de fa més d'un any pel que fa als meus pares, després el conflicte de Kiko... he volgut tirar-ho tot endavant, però arriba un moment que no puc més».

Per això, aquesta desconnexió de la televisió i refugiar-se a la seva família i amics és el que millor li pot anar a Irene en aquests moments.