Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega aconsegueix engreixar el seu compte després d'abandonar Telecinco

Sonsoles confirma els motius pels quals el seu compte no ha parat de créixer

Sonsoles Ónega va sortir de Mediasetde manera abrupta i el seu fitxatge per Atresmediava causar un gran enrenou als passadissos de Telecincoper ser inesperat. Ningú donava crèdit quan la competència de la seva antiga empresa publicava un comunicat a les seves xarxes socials anunciant el nou destí de la presentadora.

Sonsoles Ónega volia canviar de vida professional i després de 15 anys a la cadena de Fuencarral pensava que era el millor moment per provar sort. I així, ho va fer lluny del lloc on se sentia més còmoda.

D'aquesta manera, no va poder rebutjar la suculenta oferta del grup rival de Mediaset. A més, el seu fitxatge per Atresmediaha estat una aposta segura per als que manen a la cadena de Sant Sebastià dels Reis.

La veritat és que l'impacte que va provocar aquest moviment televisiu, per a molts una traïció de Sonsoles a la cadena que els ho va donar tot, té moltes artistes per analitzar.

Sonsoles Ónega i les conseqüències del seu inesperat adeu

Encara que alguns no perdonen aquesta sortida a última hora de la periodista, altres es van alegrar que fes un gir a la seva carrera. Alhora, una revista s'ha posat en contacte amb Personality Media, una consultora experta en la imatge dels famosos. I deixen clar que Sonsoles ha guanyat un bon nombre de seguidors amb aquest vistós canvi.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega va fitxar recentment per Atresmedia| Mediaset

«Sonsoles està en ple creixement d'imatge i encara té molt recorregut per créixer de forma positiva dins de casa seva. Té un coneixement del 61% entre la població, però és més coneguda en adults amb un total del 68%», exposa el seu director, Santiago Mollinedo.

«Destaca entre les 10 presentadores amb millors puntuacions»

A més a més, diu que Sonsoles és una persona reconeixible per a molts espectadors i la valoren amb notes que superen el notable.

«Entre les presentadores de televisió més conegudes, de les 18 variables d'imatge que consulta Personality Media, destaca especialment com a professional (amb una nota mitjana de 7,29), saludable (7), líder (7) i propera (6,5 ). El que el fa destacar entre les 10 presentadores amb millors puntuacions en aquests aspectes», explica l'expert.

Així mateix, no és una periodista polèmica i això s'ha vist en no entrar al joc de respondre a les crítiques per anar-se'n a Antena 3. Fins a un 55% de les consumidores que sap de la seva existència la valora «entre el 7-10 i molt poca gent que la suspengui, només al voltant del 8%».

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega, al seu moment més dolç a tots els nivells | GTRES

Ara bé, canviarà la idea que en tenen una vegada arrenqui el seu nou projecte professional?

«Atresmedial'ajudarà a créixer en coneixement i imatge, com és habitual en aquest grup, on un contingut menys agressiu i entreteniment aconsegueix fer créixer els seus presentadors com a marca de forma molt interessant», apunta Mollinedo.

Sonsoles aconsegueix inflar de seguidors el seu compte

A banda de tot, és clar que, a més de percebre un suculent sou, el fitxatge de Sonsoles per Atresmediapodria ser positiu com a imatge publicitària de diferents marques.

Sí, ja que la seva marxa de Telecincova deixar a tots molt descol·locats i va provocar que milers entressin al seu Instagrami comencessin a seguir-la. Així doncs, les seves xifres no pararan d'augmentar quan arribi en poques setmanes el seu debut a Atresmedia.

Sonsoles Ónega somrient amb els braços plegats
Sonsoles Ónega presentarà un nou programa a Antena 3| Mediaset

De moment, amb prou feines es coneixen dades del seu nou programa, però la veritat és que Sonsoles viu un moment envejable a la seva carrera.

«Ha tingut creixements rellevants al llarg de l'any, especialment al mes de febrer on creix en 9.000 seguidors. I al llarg del mes de juliol el segon creixement més gran de l'any amb 6.000 seguidors més al mes», conclou l'expert.