Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar ho confessa: ha marxat de casa per un problema de salut incurable

Beatriz Cortázar sap què ha passat

Beatriz Cortázar és una de les periodistes del cor que millor està informada sobre els assumptes que afecten els famosos del nostre país. Al llarg de la seva carrera ha treballat en revistes capdavanteres de la premsa rosa i en diferents programes de Telecinco. Així, s'ha convertit en una de les professionals que manegen la informació més rigorosa sobre les celebrities.

Un dels temes de què més s'ha parlat aquestes últimes setmanes ha estat la disputa que va tenir lloc a la casa d'Ortega Cano i d'Ana María Aldón. I és que la crisi matrimonial entre el torero i la dissenyadora de Sanlúcar va arribar a un punt d'inflexió quan es va produir aquella discussió del 24 de juliol. Tot va acabar després que Ana María es retrobés sense desitjar-ho amb Gloria Camila al mateix habitatge.

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar sap perfectament què va passar el 24 de juliol a Fuente del Fresno | RTVE

 

Beatriz Cortázar confirma el motiu de la seva marxa sobtada

Després de tornar de Viva la vida, minuts després de gaudir de la festa de comiat del programa de Telecinco, Ana María tornava a casa seva. Ho feia amb Suso, al cotxe de producció del programa. Però en arribar a la porta s'espantava després de veure que estava oberta de bat a bat.

Alarmada per la situació, Ana María va acabar entrant dins del xalet i va veure sorpresa que allà hi havia Ortega Cano amb Gloria Camila i amb una amiga de la jove.

En aquell moment, segons s'ha explicat fins ara, la modista andalusa va entrar en còlera en veure que havia coincidit amb la colombiana. Una cosa que no havia d'haver passat mai després del pacte a què havien arribat Ortega i la seva dona fa uns dies.

Beatriz Cortázar coneix de sobres el problema de salut d'Ortega

Tots dos havien parlat i l'excol·laboradora de Viva la vida hauria rebutjat completament coincidir sota el mateix sostre amb la germana de Rocío Carrasco. Aquesta setmana s'han donat més detalls de la famosa discussió, que va acabar amb Ortega Cano dormint a casa de Gloria Camila. Parlem d´una imatge inusual, però que avui té una explicació concreta.

José Ortega Cano
José Ortega Cano va marxar de casa el 24 de juliol per evitar més problemes | EUROPA PRESS

Es van coneixent més dades del que va passar fa tres setmanes. Hi ha una imatge que mostra el torero deixant el domicili amb la seva filla. Ara sabem per què van prendre aquesta decisió tan estranya. Beatriz Cortázar ha revelat tots els secrets d'aquella sortida de la casa a El programa del verano.

José Ortega Cano pateix problemes de salut des de fa anys. I sembla que aquesta és la raó que va portar la seva filla a prendre la decisió que se n'anés aquella nit de casa seva.

Se'n va anar «per evitar més problemes»

«M'he assabentat que Ortega surt d'aquesta casa després del desagradable incident pels seus problemes de salut i perquè tornés a estabilitzar-se va optar perquè se n'anés a dormir a casa de la seva filla Gloria Camila».

Amb tot, Beatriz Cortázar explica que el torero se'n va anar «per donar-li aquesta estabilitat, perquè estigués més calmat i per evitar més baralles».

Ana María Aldón i Ortega Cano
Ana María Aldón i José Ortega Cano, protagonistes d'una gran discussió juntament amb Gloria Camila | CatalunyaDiari

Antonio Rossi també va detallar a El programa del verano el minut a minut de tot el que havia passat abans i durant la disputra entre Ana María Aldón, Ortega Cano i Gloria Camila.

«Quan Ana María surt de Viva la vida es prendrà alguna cosa i arriba a casa a les 22:30, és aquí quan es troben», va explicar el col·laborador.

«Entre les 22:30 i les 23:10, Ana María es canvia de roba i va al supermercat, fa el sopar i torna a casa sola. Quan arriba, fins a les 00.00 no comencen a barallar-se», va sostenir el veterà tertulià.