Primer pla de Lourdes Montes

Lourdes Montes confirma que la nova aventura de Fran Rivera ha canviat la relació

Lourdes Montes espera que tot sigui temporal

Lourdes Montes porta una vida discreta i allunyada del focus mediàtic tot i estar casada amb un dels toreros més famosos d'Espanya. La dona de Fran Rivera és dissenyadora de moda, però el seu nom va començar a prendre força quan se la va relacionar amb el torero.

També és llicenciada en Dret per la Universitat de Sevilla, una cosa que pocs saben. Fins i tot va exercir com a advocada, però ràpidament ho va deixar per començar a la moda amb la firma Analilen que va fundar amb la seva germana Sibi.

Fa més de deu anys que Lourdes és al costat de Fran i amb ell ha tingut dos fills, Carmen, nascuda el 2015, i Curro, que té dos anys. Lourdes combina la seva faceta com a mare i mestressa de casa, amb la seva feina com a dissenyadora. També va a esdeveniments especials amb el seu marit.

Als photocalls aprofita per lluir vestits increïbles i a les seves xarxes ensenya detalls molt cuidats del seu dia a dia.

Lourdes Montes tem pels plans del seu marit

Lourdes Montes va deixar tothom de pedra a la seva última aparició pública. Va ser a la gala Starlite de Marbella, l'esdeveniment de l'any que cap famós es vol perdre.

La gala solidària que organitza Sandra García-Sanjuan i Antonio Banderas ofereix molts concerts musicals en un ambient selecte, distès i festiu. Amb permís de l'enrenou i el tràfec de Mallorca i Eivissa, Marbella continua sent el lloc més chic de l'estiu al país.

Lourdes Montes i Fran Rivera van posar al photocall de Starlite. Ella, enlluernadora, amb un vestit vermell, ell, de blanc i arribant amb una guitarra. Això ja va desconcertar la premsa que els va fotografiar, tot i que després d'uns minuts es va resoldre l'enigma.

Foto de Lourdes Montes i Fran Rivera.
Lourdes Montes, molt elegant a la gala Starlite, amb el seu marit. | GTRES
 

I és que Fran va debutar en una faceta que pocs coneixien, allunyada de les places. El fill de Carmen Ordóñez és el líder d'un grup musical que va tocar a Starlite amb finalitats solidàries.

La banda del marit de Lourdes Montes es diu Una y nos vamos i té un estil a mig camí entre el pop i la rumba. Van tocar dues cançons i Fran va demostrar que cantar no és el seu fort, però passar-s'ho bé, sí.

Acompanyat de tres companys (i amics) més, s'ho van passar d'allò més bé, sota l'atenta i somrient mirada de Lourdes, que en el fons esperava que fos només això, una distracció.

«El més important és per al que som aquí», va dir el torero. «Per donar suport a la Fundació Lágrimas y Favores i això és el que ens ha convençut a un grup d'amics i a mi».

Lourdes Montes aplaudeix el hobby del seu marit

Lourdes Montes va gaudir molt de l'actuació del seu marit. Ell no ha manifestat cap intenció de dur més enllà aquesta faceta musical. Tot i això, des que va deixar les places, ha fet els seus primers passos com a tertulià televisiu i empresari.

Si veu que la seva proposta musical pot tenir èxit, potser es plantejarà prendre-s'ho més seriosament i començar una gira o, fins i tot, gravar un disc. Una cosa que suposem que no farà gens de gràcia a Lourdes, acostumada que el seu marit estigui a casa de manera habitual.

«Normalment ens ajuntem i el que fem és cantar coses nostres. Ens hem esforçat molt, ens hem posat nom i tot, que ens fa il·lusió».

Queden lluny les imatges de Fran al costat dels seus germans o en esdeveniments familiars. Des de fa un temps, Lourdes i els seus fills són la seva única prioritat i amb ells dibuixa el seu futur. Les relacions amb Kiko Rivera i Julián Contreras són inexistents i la seva relació amb Cayetano tampoc no passa pel seu millor moment.

Lourdes Montes i el seu marit tampoc volen dependre de les exclusives i, per això, explorar noves fórmules de generar ingressos no és gens desgavellat.