Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raphael.

Raphael espanta Amelia Bono: el perill existeix i ho podria perdre tot

Raphael ho ha passat molt malament

D'un temps ençà, Raphael s'està convertint en el protagonista de qui parlar als mitjans del cor. Sí, perquè, segons sembla, l'artista crida cada cop més l'atenció per la seva vida personal que per la seva carrera musical.

Aquesta vegada, la seva nora, Amelia Bono, hi té molt a veure perquè el de Linares, un dia més, ocupi la primera fila dels famosos més interessants. Però això sí; sembla que, després de diverses setmanes, el folklòric s'està començant a cansar.

Raphael, al mig de tot

És cert que Raphael fa anys que forma part dels cantants amb més projecció del món de la música. Tot i que té 79 anys i les xacres de salut li han jugat una mala passada, la veritat és que l'artista fa anys que és un professional.

Primer pla de Raphael durant un concert
Tot i la seva edat, Raphael segueix penjant el cartell de sold out als seus concerts | GTRES

Tot i això, en els últims mesos, la seva carrera s'ha vist entelada per una sèrie de circumstàncies personals. Entre elles, la de la separació del seu fill, Manuel Martos, amb Amelia Bono.

El que semblava ser un dels matrimonis més consolidats d'Espanya, va acabar amb un divorci i quatre fills en comú per cuidar. Malgrat això, la parella va decidir compartir el mateix sostre tot i divorciar-se. Una cosa que, com calia esperar, no va ser ben rebut per Raphael que no entenia aquesta decisió si l'amor s'havia acabat.

Això va fer que el focus estigués a sobre de l'artista tot el dia, fet que no va agradar en absolut. Però el pitjor encara havia de venir perquè, tan sols un temps després, el seu fill va decidir tornar amb la 'influencer'.

Aquest fet va ser la gota que va fer vessar el got per a Raphael, ja que no entenia res. I encara menys quan, des de feia mesos, es rumorejava sobre la mala relació que ell mantenia amb Amelia Bono.

Raphael espanta Amelia Bono

La relació va empitjorar amb la seva nora quan Raphael es va adonar que ella havia oblidat el seu fill poc temps després de divorciar-se. Des de llavors, les tibantors eren presents a la família.

No obstant això, cap dels dos ha confirmat alguna vegada que entre ells no ha acabat mai de quallar la seva relació. Una prova refutable és que fa només unes hores la primera a conèixer l'estat de l'artista ha estat ella mateixa.

El folklòric es troba en plena gira musical, s'hi ha preparat mentalment i físicament, però hi ha alguna cosa que no pot controlar: el temps. Fa només uns dies, se li vanagloriava per l'actuació que va regalar als assistents al festival Starlite de Màlaga.

Més de 3.000 persones van anar al seu xou. Un que va acabar amb més de tres hores d'espectacle i amb el cartell de sold out des de feia uns quants dies.

Tot i això, no tot ha estat color de roses per a Raphael. Amelia Bono ho sap bé perquè ha estat la primera a conèixer la mala estona que va passar l'artista fa només unes hores.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Tot i els rumors, Amelia Bono ha estat la primera a saber-ho | CatalunyaDiari

Va ser a Galícia, concretament, a Castrelos, on Raphael tenia el pròxim concert. L'escenari, muntat i preparat per donar el xou perillava pel mal temps. Així, en els altaveus s'obligava els presents a no fer servir paraigües mentre l'equip tècnic resava perquè no plogués.

L'angoixa es va apoderar del folklòric mentre pensava ja en la cancel·lació del concert, amb tot allò que això suposava. Per aquest motiu, la família de Raphael va estar present telefònicament, donant-li suport pel qual se suposava que passaria en minuts.

Malgrat tot això, el temps va passar i el que seria una cancel·lació va acabar convertint-se en un dels xous més importants per a Raphael.