Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón

Ana María Aldón fa callar la seva filla a cop de talonari davant de l'imminent divorci

Ana María vol tot el protagonisme

Ana María Aldón està protagonitzant un dels fulletons de l'estiu. Els rumors de crisi en el matrimoni són constants des de fa mesos, però els protagonistes ni ho confirmen ni ho desmenteixen. S'estimen més guardar silenci.

De moment, la dissenyadora ha apartat la seva filla dels mitjans de comunicació. Pretén que tots els focus se centrin en la seva persona. Possiblement, per augmentar el seu caixet i rebre una oferta econòmica més gran arribat el moment.

Tothom sap que Ana María i el seu marit estan travessant per un mal moment. Les càmeres i els periodistes els fan un seguiment constant a la recerca d'unes paraules que siguin definitives. En alguna ocasió, el torero ha arribat a desfogar la seva ira contra els periodistes.

Denuncien el continu assetjament per part dels mitjans, però ells tampoc no fan res per evitar-ho. Oferir una roda de premsa conjunta o simplement aclarir la seva situació sentimental seria suficient per posar fi a aquesta situació. Tanmateix, ni la gaditana ni el seu marit ho consideren oportú. A ella li interessa mantenir en suspens els mitjans. Sap que així augmentarà de manera considerable qualsevol exclusiva que pugui concedir. Estimen que una entrevista anunciant la seva ruptura superaria amb escreix els 100.000 euros.

Ana María Aldón
Ana María Aldón està a la seva terra gaudint amb els seus. | TELECINCO

És evident que la parella està molt distanciada. Fa una mica més d'un mes que fan vides separades. La dissenyadora ha estat gran part del temps a Cadis, mentre que Ortega Cano es refugiava a casa seva a Madrid. Ella ha trobat consol en els seus familiars de Sanlúcar de Barrameda. Recentment, l'han vista en un restaurant de la localitat en companyia dels seus dos fills, que són el seu gran suport en aquests instants. Com era d'esperar, del torero no n'hi ha ni rastre.

Ana María Aldón i el seu marit s'estarien donant un temps, o almenys això és el que intenten transmetre. En els darrers dies, en qualsevol cas, s'han produït una sèrie de moviments una mica estranys. Ell hauria visitat algun notari i diversos mitjans van assenyalar que hauria posat la casa de San Sebastián de los Reyes a nom de Gloria Camila.

Per part seva, la col·laboradora de televisió no s'ha quedat quieta. Fa temps que buscava una casa a la capital, possiblement per sortir de l'habitatge familiar. Fa tot el possible per evitar el seu marit. Durant aquests dies ha intentat estar al costat de la seva mare a terres gaditanes. La dona està molt delicada de salut. Davant les preguntes de la premsa, la mare de Gema ha reaccionat amb educació, encara que una mica enfadada.

Volien conèixer la darrera hora del matrimoni, amb la progenitora i el nen al davant. «Estic bé, gràcies, però si no t'importa estic amb la meva mare, no em facis preguntes. I no em sembla bé que estiguis gravant aquest moment, t'ho juro», va dir.

Ana María Aldón es preocupa pels seus

Ana María Aldón s'ha hagut de posar en mans de professionals per superar aquest mal moment. Tots els comentaris i rumors que han sorgit sobre la seva relació li han anat minvant. La seva família està preocupada pel seu estat.

Són temps complicats per a ella. S'ha quedat sense la seva principal font d'ingressos, que eren les col·laboracions a Viva la vida. Ara ja no compta amb una feina fixa, però no es descarta que hi hagi novetats amb vista al setembre.

S'ha especulat amb la possibilitat que s'incorporés a l'equip de tertulians de Sálvame. Sense cap dubte, suposaria un gran atractiu per al programa de Telecinco, però també seria un revés dur per a Ortega Cano, que sempre s'ha mostrat molt crític amb l'espai.

En qualsevol cas, a Ana María Aldón no sembla preocupar-li. L'únic que li interessa és guanyar-se la vida pel seu compte, sense dependre de ningú.