Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

Lola, la filla petita d'Antonio David, demana explicacions: l'han deixat tirada

Antonio David està centrat en una altra persona que no és ella

Antonio David ha passat un mes de vacances amb els seus dos fills petits, David i Lola, gaudint del sol i de la mar. La seva primogènita, Rocío, s'hi ha sumat uns dies. Tot i això, ara ells es troben novament a casa amb la mare de la menor, Olga Moreno, mentre ell està gaudint d'una altra companyia.

El malagueny està absolutament centrat a passar-s'ho d'allò més bé i en compartir tot el temps possible amb la seva nova parella, Marta Riesco. Per això, tal volta la benjamina de la família estigui gelosia i pugui estar reclamant la presència del seu pare amb ella.

Antonio David no se separa de Marta

L'excol·laborador de Sálvame, després de tornar de les vacances amb els fills, està dedicat per complet a la seva noia. I així ho hem pogut comprovar a través de les publicacions de la reportera a les seves xarxes socials i als mitjans.

En concret, una de les últimes cites en què els hem vist ha estat al concert que Leiva ha fet al festival Starlite de Marbella. És més, no han dubtat a posar al photocall previ molt somrients. Després, un cop iniciat l'espectacle, al qual van assistir amb el germà d'ella i la seva xicota, se'ls ha vist cantant i ballant.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores i Marta Riesco han acudit al concert de Leiva a Marbella. | GTRES

No només s'ho han passat d'allò més bé en aquesta cita musical, sinó que també ho han fet en la visita que han realitzat a la terra natal d'ell, Màlaga. Una ciutat que aquests dies ha estat duent a terme la seva fira, a la qual Lola, la filla d'Antonio, ha anat amb la mare i els germans.

Entre altres coses, a l'urbs andalusa han aprofitat per visitar un dels locals més rellevants: el Celler El Pimpi. Un lloc pintoresc, ple d'història i amb una gran oferta gastronòmica local que els han ensenyat. Fins i tot, han estat testimonis d'uns focs artificials, que han aprofitat per fer-se tota mena de magarrufes.

Antonio David i Marta Riesco són una parella compenetrada

El pare de Rocío Flores ha superat amb la seva parella molts obstacles en la seva relació, però aquesta es troba cada cop més consolidada. Han aconseguit, sobretot, afrontar les crítiques i atacs que han rebut. Estan per sobre de tot això.

Tan poc els importen els comentaris en contra d'ells que ho han demostrat cantant. Així, com Riesco ha compartit al seu Instagram, han interpretat junts una cançó molt significativa en una reunió amb amics i familiars. En efecte, mentre Antonio tocava la guitarra, ella ha començat a cantar Amar duele, de Falete.

És una composició molt significativa i especial per a ells, ja que la seva lletra diu així: «Y no hagas caso de lo que diga la gente. Tienen envidia porque yo amo libremente. Porque mi amor es como un pájaro silvestre, no se puede enjaular. Y vuela siempre buscando la fantasía, de nido en nido como paloma perdía. Está cansado de secretos y mentiras, buscando un gran amor que sea capaz de enamorarme cada día».

Segons tot el que s'ha exposat, és clar que el malagueny està feliç al costat de Marta, gaudint al màxim del seu amor i dedicat per complet a la seva relació. Això sí, no sabem si el fet qui passi tant de temps amb la seva parella agrada massa als seus fills. Potser és la més petita, la Lola, la que pot trobar a faltar compartir més moments al costat d'ell.