Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal descobreix que n'hi ha un altre després d'anunciar la separació

David Bisbal, sorprès per la rapidesa amb què van trobar substitut

David Bisbal es mostrava molt sorprès per la separació de la seva ex. Fa uns dies se sabia que Elena Tablada, la mare de la seva filla, decidia trencar amb Javier Ungría, com va avançar la revista Semana. Pel que sembla, feia setmanes que travessaven una crisi i haurien decidit separar-se.

Així ho demostra el fet que cadascú hagi optat per gaudir de les seves vacances per separat. Fa unes hores, l'empresari va ser sorprès pels fotògrafs dirigint-se a casa de la dissenyadora. Però ella tampoc no sembla disposada a perdre el temps.

A l'ex de Bisbal la van enxampar somrient i relaxada a Eivissa. I no estava sola perquè per a l'ocasió l'acompanyava un amic. Ella s'encarregava de confirmar la seva separació a través de les xarxes socials.

«Després de 6 anys de relació hem decidit separar-nos per poder respirar i veure en què consisteix realment la felicitat», apuntava. És conscient que «cap relació és un camí de roses». Però el que més el preocupa ara mateix és el benestar de les seves filles.

Explica que «confio en el pla que té Déu per a mi, per a la meva família. Que el temps ens faci valorar com som d'afortunats». Tablada assenyala que «qui em coneix sap que les meves filles són el més important de la meva vida».

Continua dient que «si les he de posar en una balança, sempre pesaran més elles». Malgrat tot, sembla que la relació amb Javier Ungría és bona.

Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal.
David Bisbal s'assabenta de la separació de la seva ex. | CatalunyaDiari
 

A la seva carta reconeix que «el respecte entre nosaltres és profund. I va crear un ésser meravellós pel qual estarem units sempre», va afegir.

David Bisbal està preocupat pel que fa a la seva filla. Passa la major part del temps amb la seva mare i no vol que li falti de res ni que aquest contratemps li pugui afectar. Però sap que es tracta d'una cosa molt comuna a la vida.

Tot i que travessa per una etapa una mica delicada, la dissenyadora intenta seguir amb la seva vida amb optimisme. No va dubtar a marxar cap a Eivissa, una de les seves destinacions preferides. Amb anterioritat ja se la va poder veure per allà, però gairebé sempre amb qui era el seu marit.

L'estiu passat van gaudir en família de les platges balears. Al seu costat hi havia la germana d'ella i el seu marit, Adrián Chamorro.

En aquesta ocasió, els acompanyants d'Elena són uns altres. Torna a deixar clar que els seus amics tenen un paper molt important a la seva vida. L'estan ajudant a superar de la millor manera possible aquest mal tràngol.

Durant una de les seves passejades per la costa se la va poder veure al costat d'un atractiu noi amb qui va xerrar de manera distesa. De moment, només hi ha una bonica amistat.

David Bisbal, atent als seus moviments

David Bisbal  està atent als moviments de la seva ex. Durant un temps van ser parella i tenen una filla en comú. Aquest és el motiu essencial pel qual continuen tenint relació.

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
Elena Tablada i Bisbal són pares d'una nena. | GTRES
 

Ella va aconseguir fer-se popular després d'enamorar el cantant. Van estar junts des del 2005 fins al 2011. La ruptura entre ells no va resultar tan amistosa com haurien desitjat.

Però, al cap de poc temps, tots dos acabarien refent les seves vides al costat d'altres persones. L'almerienc resideix actualment amb la model Rosanna Zanetti, mentre que Elena feia el mateix fins ara amb Ungría. Però, com s'ha pogut comprovar, aquesta història ha arribat al final.

David Bisbal i la dissenyadora van mantenir una relació molt tensa fa uns anys. Però amb el temps va anar millorant la situació, tenint en compte el benestar de la nena.