Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier Vázquez sap que perilla a 'Sálvame' i tem pels seus companys

Jorge Javier Vázquez se suma a la llista maleïda de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha patit a les seves carns els estralls del mal d'altura durant el seu descans d'estiu al Perú. Un revés que va passar mentre s'ho passava d'allò més bé desconnectant de la voràgine del seu treball a Telecincoque li va trastocar seriosament les vacances.

Jorge Javier, que és molt assidu a viatjar lluny d'Espanya quan té unes setmanes de descans, gaudia plàcidament del seu periple pel país sud-americà. Però la veritat és que, amb el pas dels dies, s'anava trobant pitjor fins que el cansament i la dificultat per respirar el va fer ingressar a un hospital.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier ha explicat els primers dies de descans | CatalunyaDiari

I és que, el presentador català va estar ingressat durant uns quants dies després de patir mal d'altura. I, fins i tot, es va veure obligat a passar per una cambra hiperbàrica per tractar el seu malmès estat de salut.

Jorge Javier pateix la pitjor de les sorts durant les vacances

Per sort, tot es va quedar en un ensurt i Jorge Javier va poder reprendre les vacances tot i haver viscut una de les pitjors experiències de la seva vida durant unes vacances.

«Dilluns passat em van haver d'ingressar a un hospital durant dos dies pel mal d'altura. Quatre sessions de cambra hiperbàrica perquè desaparegués l'edema pulmonar, corticoides, antibiòtics i què sé jo, una festa», va compartir a Instagramal costat d'una fotografia en cadira de rodes i d'altres, encara més alarmants, a l'interior de l'hospital.

La mala ratxa de Jorge sembla no tenir fi després d'haver-se contagiat de Covid fa uns mesos. A més a més, posteriorment, va patir una faringitis postcovid que el va mantenir diverses setmanes fora de la televisió.

La mala sort de Sálvame sembla no tenir fi

Però el de Badalona només ha estat un dels molts personatges de Sálvame que han patit un revés en la salut en els darrers temps. Una de les més greus va ser la caiguda de Belén Esteban, i va passar el passat 25 d'abril al plató de Telecinco.

Una caiguda que va acabar amb Belén a l'hospital amb un trencament de tíbia i peroné i uns quants mesos de baixa. I és que la llista de col·laboradors que han protagonitzat diferents contratemps al llarg d'aquests mesos és força nombrosa.

Belén Esteban
Belén Esteban adolorida després de trencar-se la tíbia i el peroné al plató de 'Sálvame' | MEDIASET

Per exemple, Lydia Lozano patia un accident domèstic tot just uns dies després que Belén Esteban es trenqués la tíbia i el peroné. A més a més, Chelo García Cortés també se'n va anar a terra durant la Sálvame Fashion Week.

La veterana col·laboradora va caure mentre desfilava i després de patir un fort dolor al canell va anar de manera urgent a l'hospital i va abandonar la televisió per aquest motiu.

Jorge Javier se suma a la llista dels televisius accidentats

A més, Miguel Frigenti va ser un altre dels tertulians que han patit la pitjor de les sorts pel que fa a temes de salut. I és que el 2 de juny passat, el col·laborador va estar cinc dies ingressat fins que li van donar l'alta.

La veritat és que Frigenti no va donar gaires detalls del que havia passat, però sí sobre que li havien estat fent diverses proves i que va requerir antibiòtics per via intravenosa.

Pipi Estrada després de l'accident
Pipi Estrada, en una llitera, després del seu accident de moto | MEGA

També, cal recordar que, fa un parell de mesos, Pipi Estrada va patir un accident al centre de Madrid a bord de la moto. I va haver de ser atès pels serveis sanitaris.

Així mateix, Belén Rodríguez va ser una altra col·laboradora que va haver d'operar-se de la cama per un altre desgraciat accident. Per tant, veurem si aquest nou contratemps de salut de Jorge Javier és l'últim d'una llarga llista que sembla no tenir fi per als membres de Sálvame.