Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.

Els fills d'Iñaki Urdangarin demanen ajuda urgent pel seu preocupant estat

Urdangarin, al límit

Fa uns quants anys que Iñaki Urdangarin suporta una gran pressió. Després del seu pas per la presó i la posterior ruptura amb la infanta Cristina, el seu cap ha dit prou. Ja no pot més.

Les últimes imatges de l'exduc de Palma plorant en un cotxe desconsolat en són una bona prova. I el seu entorn està molt preocupat pel seu estat de salut. Temen que sigui incapaç de fer front a aquesta etapa tan complicada que té davant seu.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin preocupa molt els seus fills. | Europa Press
 

Tal com es pot comprovar a les fotos de Diez Minutos, Urdangarin rep el consol de la seva xicota. Ainhoa Armentia es va absentar durant uns minuts del seu lloc de treball per intentar calmar-lo. Van estar una bona estona al vehicle.

Tot fa indicar que el motiu del disgust no seria un problema sentimental. Pel que sembla, en aquest sentit, tot va per bon camí. Hi ha altres raons que han portat l'ex de la infanta a explotar.

La periodista experta a la Casa Reial, Carmen Duerto, va assegurar que no està travessant pel seu millor moment pel que fa a l'aspecte anímic. «Es troba al límit i necessita tractament», va apuntar. Explica que, des de fa temps, suporta una gran pressió, sobretot, des que es va fer pública la seva relació amb Ainhoa.

Tampoc no oblida el passat que el persegueix. «Ha estat dos anys a la presó, ha llegit gairebé 170 llibres i ha fet exercici», expliquen. Però la situació que s'ha trobat al carrer ha estat molt diferent del que s'esperava.

«Una cosa és estar només amb els teus pensaments traçant com serà la teva vida quan en surtis. I una altra és quan ja surts de la presó i t'enfrontes al món real», assegurava l'experta en monarquia a Sálvame.

Iñaki Urdangarin ha estat sempre acompanyat per la seva família i els seus fills, però la càrrega emocional que venia suportant el va fer explotar. Ja no podia més i va trencar a plorar davant de la seva parella. Va estar així durant vint minuts.

Aquesta periodista revela que l'exjugador d'handbol se sent acorralat. Pateix una enorme pressió i no només pel que ell ha d'experimentar. També li preocupa tot el que pugui afectar els seus éssers estimats.

«Té molta pressió, no només la que ell pot sentir, és doble per la que sent pels seus quatre fills. Són molts els elements afegits», explica.

Les llàgrimes de l'exduc de Palma són reveladores. «Plora perquè està al límit, hi ha un assetjament contra ell. Necessita tractament», apunta Duerto.

Els seus fills saben quin és el seu estat i han intentat ajudar-lo durant els últims dies. La situació que afecta el seu pare els preocupa molt.

Iñaki Urdangarin va gaudir de les vacances en família

Iñaki Urdangarin va poder gaudir de les seves vacances a la localitat basca i francesa de Bidart. Allà va mantenir una trobada amb la infanta Cristina. Van coincidir al bar de la platja, però entre ells gairebé no hi va haver contacte.

Alguns testimonis van assegurar que tenien la mirada perduda en tot moment i que només es van creuar unes poques frases. Pel que sembla, no s'havien de dir gaire cosa. Ja estava tot més que parlat.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Ainhoa Armentia va poder gaudir de les platges de Bidart amb Urdangarin. | Mediaset
 

L'endemà es tornarien a veure les cares, però en aquella jornada també estarien presents els seus fills Pablo, Miguel i Irene. Van gaudir d'una jornada de platja amb total normalitat, com en els vells temps. Però ja no són la família unida d'abans.

Iñaki Urdangarin també havia estat una setmana abans a les platges de Bidart amb Ainhoa Armentia. Van ser enxampats en una zona nudista on no van tenir cap inconvenient a demostrar-se el seu amor.