Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Emma García.

Emma García al·lucina amb Paolo Vasile: nova decisió després de fer-la fora

Emma García s'assabenta del motiu real del tancament de 'Viva la vida'

Emma García es va quedar sense paraules quan, des de la cúpula de Telecinco, li van confirmar que Viva la vida acabaria les emissions després de cinc anys en antena. Amb l'arribada de l'estiu, Telecinco ha executat diferents canvis a la graella de programació i un era substituir l'espai presentat per Emma García per Ya es verano.

Això sí, aquest nou projecte televisiu sembla que no està encaixant com la direcció de Mediaset esperava. La veritat és que van ser molts els treballadors de Viva la vida que van ser acomiadats i molts es van quedar sense feina.

De moment, només hem vist José Antonio Avilés, Suso Álvarez i Isabel Rábago recol·locar-se en altres programes de la cadena, ja que hi maquen noves ofertes de treball.

Emma García s'assabenta dels motius reals de la cancel·lació

A més, una altra de les cares visibles de l'extint espai de Telecinco va prendre la decisió de canviar de grup de comunicació. Se'n va anar a Antena 3 per continuar desenvolupant la seva carrera professional en veure que es quedava fora del mercat laboral.

Fotomuntatge d'Emma García i Paolo Vasile.
Emma García mai va imaginar acabar així la seva etapa en el programa de Telecinco. | CatalunyaDiari

Estem parlant d'Elia Gonzalo, que ha fitxat per Espejo Público i ha explicat la veritable realitat de la cancel·lació del programa que presentava Emma García. Un espai que semblava que anava vent en popa pel que fa a les audiències.

La bona d'Elia no tenia cap problema en revelar les veritables raons d'aquest adeu prematur. I no ha dubtat a mirar enrere i recordar els bons moments que ha viscut en el format de Cuarzo. Per a Elia Gonzalo, al programa encara li quedava molt per donar. Va remarcar els números d'audiència que no feien pensar en un final tan precipitat de Viva la vida.

Elia Gonzalo ho explica tot del tancament inesperat de Viva la vida

En primer lloc, Elia Gonzalo es referia a la seva il·lusionant etapa a la cadena rival de Telecinco.

«Estar de col·laboradora a Espejo Público es presenta com a una oportunitat. La veritat és que no m'havia plantejat mai això de col·laborar. Jo sempre he estat d'aquesta mena de periodista que està treballant per i per a un programa. I que sí que he presentat, però sempre amb la perspectiva d'estar dins del programa», començava explicant Elia Gonzalo.

Elia Gonzalo
Elia Gonzalo és la nova presentadora d'Espejo Público en Antena 3 | INSTAGRAM @ELIA_GONZALO

«Aquesta és la primera vegada que em truquen per ser col·laboradora, que és una cosa que no havia fet mai en la vida», va confessar. Alhora, no va tenir problema a explicar com va ser el moment quan Susanna Griso li va trucar. «Primerament, el meu pensament va ser: "A qui li importa allò que jo digui?"», admetia.

En un moment donat, a Elia Gonzalo li van preguntar pels secrets de Viva la vida, el programa conduït per Emma García fins fa unes setmanes.

«A Viva la vida li quedava força»

«Viva la vida comença com un projecte petitó i comença a créixer i es converteix en allò que acaba sent. Jo mai havia tingut un projecte on dos mesos abans de la fi es digui: "Escolteu, això es cancel·la, però esteu dos mesos més"», explicava Elia Gonzalo.

La veritat és que la cancel·lació del format va agafar tothom per sorpresa. «Per un moment sabies que era un projecte que s'acabava, però tampoc ho podies pensar perquè havies de seguir amb el mateix ritme i la mateixa exigència», confessava.

Sense pensar-s'ho dues vegades, Elia Gonzalo va parlar sense embuts d'audiències i les raons de la cancel·lació. «A Viva la vida li quedava força perquè les dades hi són i eren bones», afegia. També recordava per concloure amb el tema que «hi haurà hagut motius empresarials, motius que se'ns escapen», deixava en l'aire Elia Gonzalo.