El clan Pantoja es torna a trencar per culpa de Chabelita

La 'tonadillera' no va assistir a l'aniversari del fill de Chabelita

Isabel Pantoja durant el funeral d'Irene Rosales. 7 de febrer de 2019
Isabel Pantoja no va anar a l'aniversari del seu net | CatalunyaDiari

Isabel Pantoja va tornar als escenaris fa menys d'una setmana, i ho va fer  en un concert al WiZink Center de Madrid. Moltes cares conegudes van anar a veure a l'artista en un dels seus concerts més esperats, però no hi era tothom, sinó que una de les absències més notables va ser la de la seva filla.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Chabelita està enfadada amb la seva mare

Tot i que semblava que la família Pantoja s'havia reconciliat, sembla que no és així. Pocs dies després del concert s'han tornat a disparar els rumors sobre un altre possible enfrontament, en aquest cas entre mare i filla. Isabel Pantoja va decidir fer un concert en el dia de l'aniversari del seu net, el fill de Chabelita. Segons s'ha pogut saber, això va enfadar a la jove, ja que no podia cancel·lar la festa d'aniversari que el nen tant esperava.

Semblava que en un principi aquesta discussió quedaria en res, ja que Chabelita va entendre que la seva mare no anés a l'aniversari, i Isabel Pantoja va entendre que la seva filla no anés al seu concert.

Fins aquí tot bé, però una nova informació ha tornat a trencar la relació. Pel que sembla, la cantant va felicitar el seu net per telèfon, és a dir, no es van veure en el dia assenyalat. Així doncs, la 'tonadillera' no es va acostar en cap moment del dia a veure al seu net.

Els retrets a l'aire

Chabelita ha tornat a retreure a la seva mare que fes un concert en un dia així, l'aniversari del seu net. Les dues sempre han estat molt orgulloses l'una amb l'altra, motiu pel qual Chabelita tampoc va anar a visitar a la seva mare en cap moment del dia per a desitjar-li sort pel concert. En l'aniversari del fill de la germana de Kiko Rivera van coincidir Asraf i Alberto Isla, pare del nen.

Pel que sembla a Isabel Pantoja no els hi cau bé cap dels dos, però al que sí que li té apreci és a Omar Montes, un altre ex de la seva filla. El cantant i guanyador de 'Supervivents' sí que va ser al concert de la cantant, sembla que tornen a aparèixer els problemes en Cantora.


Comentaris

envia el comentari