Peñafiel revela un dels secrets que la reina Sofia més intentava amagar

Per les seves últimes aparicions, no sembla que visqui un bon moment

La reina Sofia president els premis Reina Sofia de Pintura
L'aspecte de Sofia preocupa a la Família Reial | Cedida

Si per un aspecte ha destacat la reina Sofia, ha estat per tenir sempre un gran somriure al rostre encara que hi hagués algun tema que la preocupés. Envoltada sempre pels nombrosos escàndols sentimentals o econòmics del rei Joan Carles, ella s'ha mantingut, en tot moment, digna en tots els esdeveniments oficials, ficant sempre bona cara. Almenys fins ara.

L'evident esgotament de la reina Sofia

El passat divendres va tenir dos actes en un mateix dia: l'entrega del Premi Reina Sofia de Pintura i Escultura i la visita a la basílica de Jesús de Medinaceli. En tos dos va sorprendre el seu estat físic, deixant una imatge decaiguda que molts vinculen amb tots els problemes del seu marit. 

Tot i això, informacions publicades per 'Periodista Digital' apuntarien que hi ha un motiu diferent perquè hagi perdut la seva vitalitat i el seu somriure. Així, el seu esgotament estaria relacionat amb una notícia feta pública per Jaime Peñafiel i que els involucraria a ambdós. 

No va escoltar la demanda d'ajuda de Peñafiel

Peñafiel va explicar al programa 'Buenos Días Madrid' de Telemadrid com la reina li va girar l'esquena en un dels moments més dur de la seva vida. El cronista real explicava que la seva filla gran va perdre la vida pels seus problemes amb les drogues i que Sofia no va voler sentir les seves demandes d'ajuda. «Es va portar molt malament. Tan terrible, tan terrible. Vaig enviar una carta demanant audiència a la reina Sofia, la meva filla necessitava una teràpia i ella presidia una fundació contra la droga», va dir el periodista. 

Continuant amb el seu relat, confirmava que no va rebre resposta a la seva petició i que la seva filla va morir amb només 21 anys. A més es queixa de no haver rebut el condol immediat de la reina: «El rei Joan Carles em va trucar de seguida, la reina no. Va trigar un mes a enviar-me el condol i ho va fer per carta». 


Comentaris

envia el comentari