La impactant confessió de Jorge Javier sobre la mort

L'obra teatral en la qual està treballant l'ha ajudat a veure la vida d'una altra manera

Jorge Javier Vázquez prentant 'GH'
El dia 16 de març del 2020 es complirà un any de l'ictus que va patir el català | GTRES
 

El presentador de 'Sálvame' segueix amb el seu ritme de vida frenètic, en el qual sembla que no hi ha temps per descansar. A més, amb la tornada de 'Supervivientes' i l'estrena imminent del seu nou treball al teatre, Jorge Javier està més saturat que mai. Tot i això, el català treu temps de sota les pedres per fer una de les seves confessions més impactants.

Jorge Javier Vázquez ha explicat a la revista 'Lecturas' una sèrie de coses que posarien la pell de gallina a qualsevol. El pròxim 16 de març es compleix un any de l'ictus que va sofrir el presentador. El destí ha volgut que el dia 13 s'estreni la seva nova peça teatral 'Desmontando a Séneca'. Amb motiu del seu retorn als teatres, ha volgut reconèixer certes coses sobre la seva nova vida.

La seva visió sobre la mort

El fet de treballar en una nova obra ha ajudat molt al català, ja que es tracta d'una comèdia en la qual es parla sobre la vida i la mort, que està basada en un llibre que es diu 'La brevetat de la vida'. Jorge s'ha obert en canal i ha dit que «aquesta obra m'ha ajudat a acceptar que moriré».  Unes impactants paraules que faran reflexionar més d'un. No obstant això, també ha reconegut que vol viure molt però és millor acceptar que la mort pot arribar en qualsevol moment.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Pocs dies abans d'estrenar el seu nou treball, el presentador estrella de Mediaset confessa que 'Desmontando a Séneca' li ha canviat la vida, motiu pel qual veu aquesta obra com una cosa molt important i s'ha implicat molt en aquest retorn als escenaris.

Un any després de l'ictus, Jorge Javier encara segueix prenent bastants medicaments. «He de fer-me una altra revisió a meitats d'any, Si tot va bé, crec que em començaran a treure la medicació», ha explicat el català.

A més, el presentador porta una nova vida que l'està ajudant a mantenir-se cada dia. Fa cinc hores d'esport a la setmana, realitza exercicis de relaxació i manté una dieta estricta que li ha fet perdre 15 quilos.


Comentaris

envia el comentari