Suescun i Avilés protagonitzen la 'bronca' més violenta de 'Supervivientes 2020'

El germà de Sofia també ha tingut un moment de tensió amb Elena, que li ha recordat que la seva mare no està orgullosa d'ell

Discussió entre Cristian Suescun i José Antonio Avilés a 'Supervivientes 2020'
La discussió entre els dos concursants ha arribat a límits inesperats | Twitter
 

Cristian Suescun va gaudir d'una setmana de luxe quan li va tocar ser Déu, sabent que algunes de les seves acciones repercutien directament als seus companys. Aquesta setmana, ha hagut de tornar a ser 'poble ras' i els seus companys han aprofitat per tornar-li les seves faltes de companyonia. Això ha provocat imatges de molta tensió, amb una brutal discussió que per moments semblava poder arribar a situacions més greus

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El germà de Sofia Suescun ha protagonitzat aquesta picabaralla, en la qual s'ha enfrontat a José Antonio Avilés, Elena i Rocío Flores. La disputa ha començat quan Cristian no ha volgut compartir la seva estoreta amb la resta dels seus companys. Aquesta acció ha fet que els tres participants de 'Supervivientes'esclatessin contra ell i comencessin a discutir sobre altres temes que han acabat amb Suescun plorant.

A més d'això, també l'han acusat de ser egoista amb el menjar i de no compartir-lo amb la resta dels concursants, que l'han atacat despiadadament. La tensa discussió ha acabat amb un Cristian desbocat, aixecant la mà a Avilés i dient: «Que no em cridis!».

El recordatori d'Elena: «La teva mare no està orgullosa»

Arribats al moment de màxima tensió, la concursant Elena ha volgut recordar a Cristian que la seva mare, Maite Galdeano, havia dit en un plató de televisió que no estava orgullosa del seu fill. Aquest comentari ha fet que Cristian reaccionés malament i estigués molt a prop de fer alguna cosa que el podria obligar a abandonar el concurs.


Comentaris

envia el comentari