Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Crisi al 'Clan Pantoja': La confessió d'Isabel que no agrada gens al seu fill Kiko

Kiko Rivera envia un dur missatge a la seva mare per no trucar-li, però la veritat és una altra

Dimarts passat, 20 d'octubre, Isabel Pantoja farta de les mentides que, segons ella, s'estaven dient al plató d'El programa de Ana Rosa', va despenjar el telèfon per entrar en directe al programa. Sota l'atenta mirada de desaprovació de la seva filla, Chabelita, Pantoja va explicar i justificar les paraules que havia tingut amb el seu fill, Kiko Rivera, durant l'entrevista del DJ a 'Sábado Deluxe', les quals estaven sent objecte d'atac contra la cantant.

 

La publicació de Kiko a Instagram on reflectia que, després de la polèmica de la nit del dissabte, la seva mare no li havia trucat, però, malgrat això, van avivar els atacs contra Isabel Pantoja, qui va deixar clar que 'ell no va voler'.

 

 

Després del programa d'Ana Rosa Quintana, Isabel es va posar en contacte telefònic amb Pepe del Real per aclarir i argumentar cada coma sobre què va succeir amb el seu fill, després de sortir de l'entrevista amb María Patiño. Aquesta vegada, segons explica el reporter, ho feia més tranquil·la tot i que els nervis encara els tenia a flor de pell. «Volia tenir una xerrada amb mi perquè jo entengués el perquè de la seva reacció, i em va donar el consentiment perquè aclareixi alguns assumptes d'ahir», objecta el periodista.

 

Segons li explica Isabel a Pepe del Real, la cantant li «deixa un missatge» al seu fill després de finalitzar l'entrevista a 'Sábado Deluxe', el qual, per a sorpresa de la seva mare, Rivera li evita i «li contesta que ha de parlar amb la seva dona a l'hotel». «L'endemà aixeca el telèfon per dir-li i la seva sorpresa és que a l'altre costat ningú contesta», relata el periodista. Temps més tard, la progenitora rep «un SMS on li diu que no té ganes de parlar».

 

Tot el que va rebre la matriarca del seu 'petit de l'ànima' va ser «una cita per parlar un parell de dies després», el que va accentuar l'enuig d'Isabel. La 'tonadillera' li confessa a Pepe del Real que «ella està molesta, ell ha d'entendre que els meus fills i la meva família són el més important, i després de conèixer aquesta notícia jo em quedo preocupada».

 

Isabel s'assabenta a última hora de l'entrevista del seu fill

Isabel Pantoja confessa, a través de Pepe del Real, que «ella s'assabenta el mateix dia que veu a Kiko a Madrid», que el seu fill anava a acudir al plató de 'Sábado Deluxe' per «explicar o resoldre uns assumptes i a tenir una actuació musical». La cantant va trucar a Kiko, però el seu fill li va donar el telèfon a la seva dona, Irene Rosales. Llavors, Pepe informa que Pantoja «parla amb Irene i li pregunta si està segura, i la seva nora li respon que és una decisió del matrimoni».

 

Les paraules d'Irene van tranquil·litzar a Isabel, qui assegura que no va interferir en la determinació de la parella perquè els seus fills «són independents i no em fico en les decisions del matrimoni», assegura la 'tonadillera' al periodista.

 

Isabel es queda absorta davant la confessió del seu fill

La cantant desconeixia què anava a explicar el seu fill al plató de Telecinco, més encara ignorava que Kiko tingués depressió, de manera que es va quedar «a quadres» quan el marit d'Irene Rosales ho va confessar.

Kiko Rivera, a punt de plorar, després de les paraules de la seva mare a 'Dissabte Deluxe'
Kiko Rivera s'enfonsa en directe en escoltar les paraules de la seva mare | Mediaset

«Si per endavant ella hagués sabut que Kiko anava a parlar d'un tema de salut públicament, ella li hauria donat els diners que li haguessin pagat al 'Deluxe' per gastar-se'ls en metges», afirmava Pepe del Real després de la trucada telefònica amb Isabel. Segons el periodista, Isabel es va estremir quan va sentir al seu fill parlar davant de tota Espanya sobre un tema tan íntim.

 

La cantant confessa al reporter que «no comparteix la decisió d'exposar un tema tan delicat de salut en públic». No obstant això, Kiko Rivera ho va fer sense parlar-ne abans amb la seva mare, així doncs, sembla que el fill gran de la 'tonadillera' ja no té tanta estima cap a la seva mare.