Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Isabel Pantoja es rendeix: pren una decisió d'1 milió d'euros

La 'tonadillera' està contra les cordes

Sense cap dubte, Isabel Pantoja no es troba vivint un bon moment personal, principalment perquè es troba enemistada amb el seu fill (Kiko Rivera), que no ha dubtat a carregar durament contra ella. A més, és una situació que es veu empitjorada pels seus problemes amb Hisenda perquè l'artista sembla que té un deute amb el fisc que ronda els 4 milions d'euros.

Un deute al qual se li sumen els possibles problemes econòmics que podria tenir si el seu primogènit descobreix alguna 'irregularitat', és a dir, a 'irregularitats' relacionades amb l'herència del seu pare, Paquirri. Per aquest motiu, la cantant ha pres una decisió per obtenir 1 milió d'euros. Quina ha estat? Posar en venda una de les seves propietats.

Els problemes econòmics aclaparen a Isabel Pantoja

L'esmentat deute amb Hisenda i la possible batussa que podria tenir per l'herència del seu marit amb el seu fill preocupen a la cantant, ja que Kiko Rivera li ha proposat, sembla, vendre la finca de 'Cantora'. I és que aquest considera que d'aquesta manera tots dos podrien solucionar els problemes econòmics que tenen, però, Isabel Pantoja s'ha negat.

No està disposada a desprendre's d'aquesta finca que va comprar i va posar en marxa Paquirri, la qual s'ha convertit en el seu refugi en els pitjors moments i també en casa seva, perquè hi viu amb el seu germà Agustín i amb la seva mare. Per això, davant els deutes que la pressionen, ha pres una determinació.

I així ho ha anunciat en exclusiva a la portada de la revista 'Diez Minutos', concretament, en aquesta apareix una fotografia de la 'tonadillera' al costat del següent titular: «Isabel Pantoja té a la venda el seu àtic de Fuengirola per 995.000 euros».

La casa que la 'tonadillera' ha posat en venda

En l'esmentada publicació s'ha procedit a revelar detalls d'aquest espectacular àtic que l'artista ha decidit posar a la venda a la localitat malaguenya, que, en concret, es tracta d'un habitatge que ella va adquirir l'any 2000 i que és el fruit de la unió de dos apartaments annexos. Una important reforma es va dur a terme per crear aquesta casa, situada a pocs metres de la platja, que compta amb quatre habitacions, quatre cambres de bany, terrassa de vidre i posseeix 258 metres quadrats.

A 'Diez Minutos' s'exposa, a més, que Isabel Pantoja va haver de demanar una hipoteca d'uns 450.000 euros per poder adquirir l'immoble, una hipoteca que vencia l'agost d'aquest 2020, però es desconeix si ja està saldada o no. Així mateix, s'ha revelat que, segons va donar a conèixer 'Vanitatis', sobre aquest àtic existia des de 2018 un embargament. Aquest, sumat als pertinents interessos i a les corresponents costes, seria de 63.763,43 euros.

Ara, el que espera la 'tonadillera' és poder vendre-ho i així reunir una important quantitat econòmica de gairebé un milió d'euros, la qual seria un gran alleujament per fer front als seus deutes milionaris.

Un recent flux de diners per a Pantoja

Tot i que la situació que viu l'artista és molt complicada en diferents aspectes, no tot és negatiu. En concret, acaba d'afermar una sucosa quantitat de diners que anirà al seu compte, perquè 'Mediaset' ha decidit renovar el contracte que posseeix amb ella. És clar, perquè a hores d'ara té un gran protagonisme i la seva presència en Telecinco pot ser un èxit per guanyar audiència.

Per tant, seguirà vinculada a l'esmentat grup durant dos anys més, pels quals rebrà dos milions d'euros, cadascun anualment. El que no s'ha donat a conèixer és si aquest 'blindatge' suposarà que segueixi apareixent en programes com a 'Idol Kids' o si hi ha nous projectes per a ella.