Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera i Isabel Pantoja abraçats en un escenari

Isabel Pantoja va deixar l'amor de la seva vida per protegir Kiko Rivera

Isabel Pantoja va perdre molt per posicionar-se a la banda de Kiko Rivera

Isabel Pantoja ha tingut una vida carregada d'emocions i no sempre ha tingut gent de confiança per resoldre els seus problemes. Hi va haver un temps en què va mantenir una relació especial amb la persona més poderosa de la premsa: Encarna Sánchez.

Isabel Pantoja va conèixer a Encarna quan es va quedar vídua i ja tenia a Kiko Rivera, el seu estimadíssim petit de l'ànima. En aquell temps la 'tonadillera' era una estrella molt respectada dins de la crònica social: maca, jove i talentosa.

Encarna Sánchez es va enamorar de l'artista només veure-la i no va parar fins a convèncer-la que fossin amigues íntimes. Han passat més de 25 anys des que va morir, però el mite radiofònic segueix estant viu gràcies a Juanele Zafra, el seu biògraf.

Juanele Zafra ha escrit una novel·la basada en la vida de Sánchez i aquesta obra esbudella molts secrets que fins ara havien estat amagats. El llibre està sent un autèntic èxit, així que a 'La Notícia Digital' ens hem posat en contacte amb l'autor.

'Directament Encarna', així es diu el manuscrit, s'ha convertit en el pitjor malson de la vídua de Paquirri. Tothom sabia que va gaudir d'una bona relació amb Encarna, però ningú sabia certs detalls, com per exemple per què es van separar.

Encarna Sánchez no volia que Isabel adoptés a Chabelita

Pantoja va saber gràcies a Sánchez que l'amor anava molt més enllà, que no eren parella, eren molt més: íntimes amigues. Ningú pot demostrar que mantinguessin una relació passional, però entre elles hi havia un profund amor d'amistat.

Encarna sí que estava enamorada de la cantant i no va parar fins a captivar amb la seva tàctica estrella: presumir de la seva fortuna. Pantoja estava molt contenta amb ella, però hi va haver alguna cosa que les va separar per sempre: la presència de Kiko Rivera.

Kiko no va arribar a tenir una relació estable amb la presentadora radiofònica, ella tolerava la seva presència, però mai va arribar a estimar-lo. Tot això ho explica Juanele Zafra al seu llibre 'Directament Encarna', encara que no és la dada més rellevant que hi ha a la novel·la.

Juanele diu que la 'tonadillera' va renunciar a aquesta amistat tan estreta pel bé del seu petit de l'ànima, ja que Sánchez li feia gestos lletjos. Tampoc volia que la seva companya de vida tornés a ser mare, per això es va esforçar perquè no adoptés a Chabelita.

Isabel volia ampliar la família, així que no va tenir més remei que allunyar-se de la locutora i perdre el contacte amb ella. Aquesta no es va prendre bé el rebuig i segons Zafra la va menysprear fins a l'últim moment. Ho explica tot a 'Directament Encarna'.

Encarna es gastava 900 euros setmanals per oblidar a Isabel

Kiko Rivera va aconseguir el que ningú havia aconseguit, ni tan sols la famosa senyora Ana: separar Isabel Pantoja de la seva gran amiga. Entre elles únicament hi havia una íntima amistat, però la família de la 'tonadillera' no estava d'acord amb aquesta relació.

Ningú pot negar que la presentadora estava perdudament enamorada d'Isabel, encara que ella no sentís el mateix. Quan van perdre el contacte Sánchez va intentar oblidar-la amb la fortuna, però no ho va aconseguir.

Juanele Zafra, en una entrevista amb 'Jaleos', assegura que les dues últimes paraules de la periodista van ser: «Isabel, Isabel». Durant els seus últims anys tenia tanta ansietat que anava al supermercat i es gastava 900 euros setmanals en menjar.

Estava desesperada perquè havia perdut a l'amor de la seva vida i els seus diners havia deixat de seduir la 'tonadillera'. Entre elles es va interposar una persona molt influent que mai va ser conscient del seu poder: Kiko Rivera.