Isabel Pantoja en una imatge promocional de 'Supervivientes'.

Isabel Pantoja, disposada a fer les maletes després d'escoltar la seva nora

Isabel Pantoja no pensa passar per alt una altra sortida de to de Kiko Rivera

La guerra entre Isa Pantoja i Kiko Rivera va per llarg, sobretot després que la seva germana deixés molt clar que no pensa perdonar-lo. Tot i els intents del DJ per reconciliar-se en directe, Isa rebutjava qualsevol possibilitat d'un acostament entre tots dos.

I és que la jove no es refia de les intencions que pugui tenir el seu germà. De fet, pensa que el seu perdó ve relacionat amb un clar interès per seguir a la televisió.

Moment d'Isa Pantoja a 'El programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja té molt clara la seva postura respecte al seu germà | Mediaset

«Sabia que demanaria perdó i mostrar-se penedit, és una manera de fer saber que vol canviar i seguir a la tele», apuntava. I la prova definitiva es trobaria que els germans s'allotjaven al mateix hotel i tots dos ho sabien, però Rivera no mostrava gens d'interès a acostar-s'hi sense càmeres pel mig.

«Hauria de parlar amb ell, però ara mateix necessito temps, em sembla molt violent i no vull que em forci. Fins al dia del 'Deluxe' em va respectar aquest temps i espero que ho segueixi fent», avançava Isa P.

«Vaig sentir que no volia veure'l perquè no sé com reaccionaria, volia anar-me'n per no tenir contacte amb ell», explicava Chabelita.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera ha topat amb el rebuig d'Isa Pantoja | CatalunyaDiari

La col·laboradora d'Ana Rosa remarcava que «no participaria en una persona que viu de parlar malament de les dones». Unes declaracions que acabaven molestant la seva cunyada Irene Rosales, que responia en la mateixa mesura.

«Hi ha moltes més dones que s'han assegut a un plató a parlar malament del meu marit, que el meu marit a parlar d'una dona», sentenciava la dona de Kiko Rivera. «No va per Isa, ho dic en general», concretava.

I Chabelita, sentint-se al·ludida, deixava clar el seu punt de vista a la televisió. «No és veritat que volia fer les paus amb mi només en un plató», acusava el seu germà.

Isa Pantoja ha deixat les coses clares a la seva cunyada Irene Rosales

«Ell va respectar el meu temps. Actualment fa bé de no anar ni a casa meva, ni escriure'm, ni res perquè ja ha entès que necessito el meu temps», deia a favor seu.

D'altra banda, també aprofitava per aclarir les seves pròpies paraules en insinuar que Kiko «viu de parlar malament de les dones».

«En aquell moment crec que sí que ho ha fet d'Anabel, de la meva mare i de mi», sostenia, llançant-li de pas un dard enverinat a Irene.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales sempre ha defensat el seu marit | GTRES

«Si ella compara les dones que s'han assegut parlant dels seus rotllos, les seves exnòvies, etc., a allò que ell ha fet amb la nostra família doncs és una cosa que li deixo a ella», replicava.

Sobre les intencions del seu germà d'acostar-se en ple directe, la noia assegura que «vol pensar que sí que és veritat que com que estaven a 300 metres, com ell diu, ja que va venir i ja està».

«A l'hotel estava pensat que tant de bo no truqués perquè no sabia què fer», confessava. «Jo li desitjo el millor i crec que ell també a mi». Així doncs, sembla que Irene Rosales es queda sense arguments per defensar el seu marit, malgrat que ella mateixa reconeix que li renya quan cal.

Per molts rumors que hagin sorgit sobre les nombroses crisis que ha travessat el seu matrimoni, segueixen demostrant que estan més units que mai. De fet, la que fos col·laboradora de 'Viva la vida' sempre ha donat la cara pel DJ.

«No puc mentir dient que no m'assabento de les coses, però el que sí que és cert és que no veig la tele perquè t'escalfes més», comentava Irene sobre els rumors que afecten la seva relació.