Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos somrient

Terelu Campos anuncia desfeta el final de l'amistat i exigeix explicacions

Terelu Campos està molt molesta amb Rocío Carrasco

Terelu Campos no guanya per a disgustos, i és que quan semblava que havia solucionat els problemes amb la seva germana, novament s'han enfrontat a la televisió.

L'existència d'un suposat boicot que amenaçava d'enfonsar les noces del fill de Carmen Borrego a poques hores que passi per l'altar va posar la col·laboradora dels nervis.

«Entenc que es filtrin coses, però enteneu que no contribuiré a fer-li mal, ell no s'ho mereix. No contribuiré a perjudicar el casament del meu fill», es lamentava la filla de María Teresa Campos.

Carmen Borrego i els seus fills
Carmen Borrego, preocupada pel casament del seu fill   | La Noticia Digital

Tant és així, que carregava fins i tot contra la seva germana. I és que Borrego arribava a plantejar-se que Terelu podria ser la persona que està revelan detalls privats sobre l'esperadíssim enllaç.

«Estic molt contenta perquè el veig feliç. Ha trigat molt a trobar aquesta felicitat, però, per fi, li ha arribat. Sé que Paola, la seva futura dona, li ha donat pau, tranquil·litat, equilibri, normalitat, felicitat i família», revelava Terelu al bloc de Lecturas.

Unes declaracions que no van fer gaire gràcia a la seva germana, i que li retreia.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
La relació de Rociíto i les Campos sempre ha estat molt bona   | GTRES

«Ella em va increpar en un moment donat per una cosa que jo vaig explicar de la seva relació amb la parella del meu nebot, però de seguida se'n va adonar i em va demanar perdó, al sortir del programa em va tornar a demanar disculpes», assegurava Campos.

«Aquest matí m'ha trucat i m'ha dit que l'única cosa per la que se sent malament d'ahir, després de tota la mala estona que va passar, és perquè ella es va equivocar dirigint-se a mi així».

«Jo vaig veure molt mal rotllo entre germanes», apuntava Lydia Lozano. «Aquest és ja el teu problema», li replicava furiosa Terelu.

Tamara Falcó, preparada para anunciar su embarazo

Terelu Campos, molt dolguda amb Rocío Carrasco

D'altra banda, la mare d'Alejandra Rubio sembla estar força molesta amb la seva gran amiga Rocío Carrasco. I és que sembla que finalment no va acompanyar la seva 'família triada' en un dia tan important.

«Rocío no ve perquè no pot, perquè té coses a fer i Belén ja sabem com està. Rocío no pot venir al casament i no tinc cap problema, potser el teniu vosaltres, jo, per descomptat, no el tinc, cap ni un. No entraré en aquest joc, eh», explicava Carmen.

Una situació davant la qual la seva germana s'ha mullat i ha reconegut que «no li sembla normal» que Carrasco no vagi a l'enllaç.

Rocío Carrasco i María Teresa Campos
Rocío Carrasco i María Teresa Campos estan molt unides | Europa Press

«No sé quina és l'explicació que han donat. Potser me la donen i és normal. Si m'haguessin donat l'explicació ho podria dir, però no la tinc», assegurava molesta.

«Tampoc jo he trucat per demanar-la. A mi normal no em sembla i això no pot molestar ningú. Igual que no em molesta que no vinguin, a ells no els pot molestar que a mi no em sembli normal», sentenciava.

«T'ha entrat la curiositat per conèixer el motiu?», li preguntava María Patiño. «No m'ha entrat la curiositat perquè potser això provoca un problema per part meva. No volia provocar cap mena de problema».

«Saps què m'ha passat a mi sempre a la vida? El que em facin a mi em fa mal fins aquí, però el que facin als meus… Jo veig una cosa que no és justa amb un company i em parteixo la boca. Abans que partir-me-la per mi», comentava força decebuda.

Un problema que podria significar la fi d'una amistat que fins ara semblava irrompible. Les Campos sempre han estat al costat de Rociíto, fins i tot quan ningú la creia, i just per això els faria tan de mal aquesta 'traïció'.