Primer pla d'Asraf Beno amb el rostre seriós i mirant a càmera

Asraf Beno assumeix la infidelitat que ho canvia tot

Asraf Beno i Isa han tingut moltes anades i vingudes

La història d'amor d'Isa Pantoja i Asraf Beno ha tingut molts alts i baixos, encara que ara mateix es troben en un bon punt. De fet, cal recordar que el seu romanç començava arran d'una infidelitat.

Sí, ja que quan Isa i Asraf van coincidir a casa de 'GH Vip' ella estava sortint amb Omar Montes. Així ho confirmava el mateix germà d'Asraf Beno, Anuar, que actualment està concursant a 'Supervivientes'.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Asraf Beno i Isa Pantoja van començar la seva relació amb una infidelitat | Europa Press

«Ho diré perquè tanqueu el tema, perquè al final el meu germà quedarà com el més ximple de tots. El meu germà ha mentit en una cosa i ha dit la veritat en una altra», explicava a plató sobre Asraf Beno.

«Embolicar, d'embolicar-se, no s'han embolicat... Però dos petons sí que s'han fet, perquè a mi m'ho ha confirmat Isa. Es van fer dos petons i ella mateixa m'ho ha dit», assenyalava.

«M'ho va dir quan sortim dijous a la 'Posada', cap a les 2:30 – 3:00», declarava amb seguretat. «Li vaig preguntar què havia passat i em va dir 'vam estar cara a cara i ens vam fer dos petons, però no ens vam liar com a tal'».

Primer pla de perfil d'Anuar Beno, concursant de Supervivientes 2022
Anuar mai no acaba de veure amb bons ulls la seva cunyada Isa | Mediaset

Des de llavors, han passat moltes coses, i curiosament Isa i Asraf Beno s'han convertit en una parella molt estable. De fet, han format una petita família amb el petit Albertito.

Recentment, però, Anuar sorprenia deixant entreveure que no és or tot el que llueix, i que personalment ell segueix sense confiar a la seva cunyada. «Aquesta dona no és del meu gust. Jo quan van començar deia, a veure quant dura la gràcia, però al final ja fa tres anys», reconeixia.

Unes paraules que sorprenien Chabelita. «No m'ho esperava. Ell i jo sempre ens hem portat bé, de fet vaig estar amb ell un dia abans de marxar», confessava. «Sabeu com és la meva situació familiar i com es porta la meva mare amb Asraf i això no interfereix en res», puntualitzava.

Isa Pantoja aclareix els seus veritables sentiments per Anuar Beno

«Per respecte que és el seu germà, si ell no té aquest respecte cap a mi, jo sí que el tindré per a ell», aclaria la noia. Però el més curiós és que entre Isa i Anuar va poder existir cert flirteig fa un temps, tal com ho confirmava una de les grans amigues de la xicota d'Asraf Beno.

«A Isa li va entrar curiositat per Anuar quan Asraf estava dins de 'GH Vip'», deixava entreveure Amor Romeira. «Almenys dues vegades s'han ficat al llit a casa nostra, jo hi era», revelava. Segons ella, la raó que Isa es decantés per la seva promesa actual és que «estava millor dotat».

Isa Pantoja i Asraf Beno.
Isa i Asraf Beno ja fa tres anys que estan junts| Telecinco

Des de llavors, sembla que el seu cunyat la prenia amb ella i encara no l'ha perdonat. «És la xicota del meu germà, què li farem? No m'agrada com cunyada, les coses com són», arribava a comentar resignat el jove.

«No posaré la mà al foc per res de moment fins que no surtin proves o alguna cosa. Si és cert, al meu germà no li semblaria gens bé i a mi tampoc», advertia respecte a una possible infidelitat. Per la seva banda, Isa decidia tancar la polèmica aclarint com és la seva relació actual amb el jove.

Isa Pantoja al plató de 'Secret Story'
Isa Pantoja s'ha sincerat sobre els plans de futur | Telecinco

«Ens portem bé, hem parlat, el dia anterior vaig quedar amb ell per aconsellar-lo de coses de 'Supervivientes' i quan el meu fill ve aquí, està amb els seus germans», explicava.

«És una persona que m'agrada i que em cau bé, si no, no tindria aquesta confiança com per deixar Alberto anar-se'n amb ell», explicava. Just per això, aclaria que tant a ella com a Asraf Beno «els va sorprendre el vídeo on Anuar declarava que no li queia bé».

«Crec que es referia al principi, teníem molta pressió perquè jo estava amb una persona que no anomenaré. Ell va dir que va percebre 'tonteig' de mi, però li he dit que això no va passar. Quan estic en una discoteca i em vull embolicar amb algú, no l'abraço, sobretot quan el conec de tres dies», tancava.