Carmen Borrego

Carmen Borrego truca a la Guàrdia Civil a la boda del seu fill per frenar el desastre

Carmen Borrego va haver de demanar ajuda en el moment més especial

Carmen Borrego ha fet realitat el seu somni, però ha pagat un preu massa car i està rebent massa crítiques. El seu fill José María Almoguera s'ha casat en una finca situada fora de Madrid perquè havia venut l'exclusiva a un casament. Era un recinte privat i ple de seguretat, però algú ha traït la família i el negoci de la col·laboradora corre perill.

Carmen Borrego, seguint les dades publicades a Informalia, havia tancat un contracte que podria superar els 30.000 euros. La seva intenció era compartir les noces del seu fill amb una publicació en concret, però ara hi ha molts mitjans que tenen fotografies. «L'exclusiva perilla perquè hi ha agències que tenen el material, de fet la revista ha intentat aturar les imatges», explica José Antonio Avilés.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
Carmen Borrego està orgullosa del seu fill  | Cedida

Carmen Borrego va descobrir José Antonio Avilés enfilant-se per un mur per intentar fer fotografies i va tallar en sec per evitar el desastre. En el passat van ser companys, però no consenteix que ningú arruïni el negoci de José María, per això va trucar a la Guàrdia Civil. Aquest gest ha sorprès tothom, especialment Emma García, presentadora que ha treballat amb Borrego.

Carmen ha traspassat certs límits i el pitjor és que el seu esforç no ha valgut la pena perquè hi ha periodistes que tenen les fotos. «Aquesta exclusiva es pot rebentar abans de dimecres perquè hi ha material fet per convidats», explica Avilés. El pitjor de tot plegat és que alguns directius de la premsa del cor estan molestos pel comportament que ha tingut el clan.

«Hi ha mosqueig per part dels mitjans de comunicació amb la família Campos», anuncia José Antonio Avilés a 'Viva la Vida'. «Us puc confirmar que una persona que va estar al casament ha comercialitzat una bateria de 13 fotografies. S'han venut i sortiran publicades en un digital».

Carmen Borrego sorprèn la seva neboda

Carmen Borrego va confiar en els amics i familiars de José María, però es va adonar que havia fet malament perquè estaven filtrant dades. Coneix el mercat del cor millor que ningú i sabia que el seu fill perdria molts diners com algú parlés més del compte. La seva actitud va sorprendre Alejandra Rubio, que ha confessat que la seva tia no va gaudir gaire de l'enllaç.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego ha estat molt preocupada | Mediaset

«Ahir estava molt enfadada i jo ho puc entendre, no va gaudir gaire del casament perquè estava molt nerviosa», comenta Alejandra. La jove treballa de col·laboradora al programa d'Emma García, així que s'ha vist obligada a explicar certs detalls de l'esdeveniment. Això sí, no ha traspassat els límits perquè sap que hi ha molta tensió i no vol perjudicar la famosa exclusiva.

Alejandra Rubio ha revelat que Paola, la dona del seu cosí, li va dedicar un bonic discurs que va omplir d'emoció tots els presents. «Li va dir que era el millor home que trobaria a la seva vida i que era molt feliç».

Borrego està preocupada perquè no vol que ningú faci perdre diners a José María, però ja no pot evitar la tragèdia. Va trucar a la Guàrdia Civil per augmentar la seguretat de l'esdeveniment, encara que els seus veritables enemics estaven dins de la finca.

Carmen Borrego està en tensió: «Ho respectaran»

Carmen està desitjant que arribi dimecres, data en què surten publicades les tres revistes més importants del país. Una ha pagat per l'exclusiva del seu fill i Pilar Vidal, periodista i col·laboradora de 'Viva la Vida', té informació. Assegura que Borrego hauria d'estar tranquil·la perquè ningú embrutarà el negoci.

«Jo crec que tots els mitjans ho respectaran, sobretot els escrits. És que avui qualsevol amb un mòbil és un paparazzi», explica la Pilar. L'experta és directora de la secció de cor d'ABC i ha tingut accés a les imatges, però les ha rebutjades.

Sergio Pérez, reporter i col·laborador de Telecinco, té contacte directe amb diverses agències de premsa. Garanteix que Borrego ha tingut més d'un problema perquè sobre la taula hi ha massa informació que hauria de ser un secret. «Aquesta setmana hi ha hagut més d'una tensió i hi ha hagut una trucada», explica al programa d'Emma García.