Isabel Pantoja a Jerez el 29 de gener de 2020

La mediàtica pèrdua que ha afectat també Isabel Pantoja

El periodista Luís Rollán ho explicava a 'Viva la vida'

La mort d'Álex Lequio el passat dimecres 13 de maig va commocionar tot el país. El jove de 27 anys moria després de lluitar contra el càncer i han estat molts els que han volgut expressar el seu dolor per la seva pèrdua entre ells els més pròxims a la família com Isabel Pantoja.

«Isabel està trencada», confessava el seu amic Luís Rollán que va ser qui li va explicar que Álex havia mort. Rollán afegia al programa 'Viva la vida' que Isabel «sempre ha estat pendent d'ell. Ana i Isabel no són íntimes amigues però es tenen molt afecte». De fet, el periodista explicava que d'ençà que es va saber que el fill d'Ana Obregón patia aquesta malaltia, la Pantoja sempre es va mostrar molt pendent del seu estat de salut i de com evolucionava Lequio.

«Quan l'Ana estava a Nova York amb l'Álex, Isabel em va enviar uns àudios perquè se'ls fes arribar a l'Ana. Jo els hi vaig reenviar i també els va escoltar l'Álex» explicava Rollán, molt amic de l'actriu, que afegeix que tots li van trucar de seguida.

Kiko i Isabel comparteixen dolor

Tot i mantenir-se en un segon pla, la cantant no va deixar mai d'interessar-se per la salut d'Álex. És per això que ha sentit tan de prop la seva mort, igual que el seu fill, Kiko Rivera, amb qui comparteix el dolor. Kiko era amic del fil d'Obregón i Lequio i en assabentar-se de la trista notícia no va dubtar en publicar una foto de tots dos que va acompanyar d'un missatge de comiat: «Amic! Quin dia més trist! Quina notícia tan amarga! Tot just fa uns mesos rèiem el dia que vam coincidir a Madrid. Descansa amic, ets i seràs un geni!».

Rollán confessava al programa que se sentia molt consternat per la situació i perquè era incapaç de poder ajudar a la seva amiga Ana que està patint un dolor tan gran que no hi ha consol possible. El periodista però assegurava que tant ell com la resta de familiars i amics es mantindran al costat de l'actriu per donar-li tot el suport possible i aconseguir que torni a recuperar el seu somriure.