La mort d'Álex Lequio aviva el tràgic passat dels seus pares

La tragèdia persegueix des de fa dècades les vides d'Alessandro Lequio i Ana Obregón

Ana Obregón i Alessandro Lequio regressant del tanatori on es troba el seu fill
Ana Obregón i Alessandro Lequio no es van separar en cap moment del seu fill | Telecinco

El passat dimecres 13 de maig va morir als 27 anys Àlex Lequio,fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, després de més de dos anys de lluita contra el càncer. Durant aquest període de temps, Ana Obregón s'ha bolcat en cos i ànima al seu fill retirant-se completament de la vida pública.

El drama familiar es va iniciar fa dos anys quan Àlex Lequio va trucar a la seva mare, Ana Obregón, per explicar-li que no se sentia bé. Tot seguit, l'actriu va acompanyar al seu fill a l'hospital on, després d'un ingrés, els metges van informar que el seu fill tenia un tumor maligne i que, a més, era d'un tipus que hi ha pocs al món.

La biòloga va declarar als mitjans que «abans de viatjar a Amèrica, ens van dir que tenia molt poques possibilitats». Des de llavors, tant Ana Obregón com la seva exparella Alessandro Lequio es van bolcar en aconseguir el millor dels tractaments per salvar la vida del fill que la parella tenia en comú.

El final que ningú esperava ni volia

En 2018, Ana Obregón i el seu fill van anar a Estats Units on el jove empresari Álex Lequio va ser sotmès a diversos tractaments que van ajudar en la seva recuperació.

Però a finals de l'any passat, els mitjans de comunicació van informar que el fill d'Ana Obregón havia recaigut en la seva malaltia i immediatament havia estat traslladat a Barcelona per començar un nou tractament que, finalment, no va poder vèncer la malaltia.

La tragèdia d'Alessandro Lequio

La mort d'Álex Lequio ha estat sens dubte el cop més dur en les vides dels seus pares, Ana Obregón i l'italià Alessandro Lequio, però no ha estat l'única desgràcia ocorreguda en aquesta família.

Amb tan sols 11 anys, Alessandro Lequio va patir una traumàtica pèrdua: la mort del seu pare, Clemente Lequio di Assaba. El 1971, l'aristòcrata italià perdia la vida quan es va precipitar pel balcó del jardí de casa seva des d'una altura d'uns cinc metres.

La seva mare, Sandra Torlonia i Borbó, va morir als 78 anys en el Nadal de l'any 2014. El col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa' va viure el pitjor Nadal de la seva vida, tal com li va confessar a la presentadora Ana Rosa Quintana.

La pèrdua del gran amor d'Ana Obregón

Fa tres dècades, Ana Obregón també va patir la mort del seu primer gran amor. El 3 de desembre de 1989 moria el jugador de bàsquet Fernando Martín, en un accident de trànsit amb 27 anys, la mateixa edat en la qual ha perdut la vida el seu fill.

En aquell moment, l'esportista mantenia una relació sentimental amb la biòloga Ana Obregón, qui va quedar destrossada després de la pèrdua del «gran amor de la seva vida», tal com ella ha confessat en múltiples entrevistes de televisió.


Comentaris

envia el comentari