Alessandro Lequio: El dia que el seu pare va morir a casa i ell era un nen

El col·laborador d''El programa de Ana Rosa' va ser testimoni d'un tràgic accident

Alessandro Lequio a 'El programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio perdre al seu pare amb 11 anys | Telecinco

Ana Obregón i Alessandro Lequio van rebre el passat dimecres 13 de maig, el cop més dur que uns pares poden rebre. Amb tan sols 27 anys i després de dos lluitant contra el càncer, el seu fill, Álex Lequio acabava perdent la vida a l'hospital Quirón de Barcelona on es trobava des de fa setmanes.

Una notícia que va estremir a tot el país, ja que semblava que Álex anava a poc a poc superant la malaltia. Mai va deixar de treballar i continuar al capdavant dels seus negocis sempre amb un somriure i una esperança que es reflectia en la seva mare, Ana Obregón, qui no es va separar d'ell en cap moment.

Un cop terrible per a tota la família, però en especial per Alessandro Lequio i Ana Obregón, qui hauran de fer front al gran buit que el seu fill ha deixat en les seves vides. Una desgràcia res comparable a altres que tant l'actriu com el col·laborador han tingut en els últims temps i que han suposat un veritable trauma.

Alessandro Lequio va patir un moment tràgic en la seva vida quan tan sols tenia 11 anys, tal com es relata en el llibre «La Dolce Vita d'Alessandro Lequio» i del qual es fa ressò 'Vanitatis'. Clemente Lequio di Assaba, pare de l'aristòcrata, moria als 45 anys després de caure des d'un balcó del jardí, situat a cinc metres, quan estava col·locant unes heures.

En el moment de l'accident, Alessandro es trobava passant el dia a la muntanya i quan va tornar a casa es va trobar amb els cotxes de policia apostats a les portes del domicili i molta gent entrant i sortint. Va ser la seva mare qui li va comunicar què havia passat.

Ana Obregón i Fernando Martín en una foto publicada a Twitter
Fernando Martín va ser el veritable amor d'Ana Obregón | Twitter

També Ana Obregón va haver de fer front a una altra dura pèrdua, la de Fernando Martín, un jugador de bàsquet i el primer espanyol a ser fitxat per l'NBA, que també va morir als 27 anys en un accident de trànsit. Martín era el gran amor a la vida de l'actriu, a qui encara segueix recordant amb afecte.


Comentaris

envia el comentari