Gerro d'aigua freda a la infanta Cristina: La notícia que li ha donat Urdangarin

Iñaki fa més de dos mesos que està a la presó de Brieva sense poder veure la seva dona

La infanta Cristina no podrà veure el seu marit en molt temps | Catalunya Diari

Iñaki Urdangarin travessa per una etapa difícil a la presó. Està aïllat i sense veure els seus estimats des que es va decretar l'estat d'alarma a Espanya el passat 14 de març. Són dies complicats per a Iñaki Urdangarin i la seva dona, la infanta Cristina.

De moment, Urdangarin no podrà reunir-se amb la seva família a la presó. Recordem que la infanta Cristina i els seus fills, Miquel, Joan, Pau i Irene, han passat la quarantena a Ginebra, i s'espera que els viatges internacionals no tornin a permetre fins passat molt de temps.

La filla petita dels reis emèrits no porta gens bé aquesta situació. Cristina tenia plans pel seu marit i sembla que li estava buscant feina fora d'Espanya, en un intent de canviar la seva vida per complet i sortir d'Espanya, on se senten jutjats de forma contínua. Amb la crisi del coronavirus, els seus plans de futur s'han vist truncats i no sap quan ni com podran dur-los a terme.

Urdangarin no podrà seguir, per al moment, amb el voluntariat

D'altra banda, Iñaki ja no pot fer tasques de voluntariat a la Llar Don Orione, perquè en acollir persones vulnerables al coronavirus s'han extremat les precaucions amb els pacients. Urdangarin no tornarà de moment a centre fins a l'arribada de la 'nova normalitat'.

«Urdangarin ha de ser el primer a voler tornar aquí, ell pateix un confinament sobre el seu confinament i ha de ser molt dur, i ho sentim de cor, però aquí hem viscut i seguim vivint moments dificilíssims i no podrem comptar amb els voluntaris en molt de temps» , apunten des del centre a la web 'Vanitatis'.

A més, des del centre confirmen que els primers a tornar a trepitjar el centre seran «els familiars, que són els que més ho necessiten». Sense rebre visites i sense l'opció d'abandonar la presó per prestar tasques de voluntariat, Iñaki Urdangarin l'espera una temporada força complicada lluny de la seva família.


Comentaris

envia el comentari