Jorge Javier es trenca. La seva reflexió més dolorosa sobre la pèrdua d'Álex Lequio

El presentador es va impactar molt després de conèixer la tràgica notícia

Jorge Javier es sincera en el seu bloc
Jorge Javier lamenta la pèrdua d'Álex Lequio | Telecinco

La mort d'Álex Lequio ha deixat molt tocats a tots, ja que el jove era un noi molt carismàtic que mai va deixar de mostrar un somriure, ni en els pitjors moments. El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequiova tenir un comiat trist, marcat per les mesures adoptades pel coronavirus. Sense abraçades i sense poder-se envoltar de tots els que estimaven a Álex.

Jorge Javier Vázquez ha volgut retre-li el seu particular homenatge al seu bloc per a la revista 'Lecturas'. La pèrdua del jove ha suposat un cop molt important, i programes com 'Sálvame' o 'El programa de Ana Rosa' han volgut dedicar bastants hores a parlar sobre el jove i la seva família.

Jorge Javier lamenta profundament la pèrdua d'Álex Lequio

Aquest mort ha esglaiat a el presentador català. «Em va esglaiar amb la de Bimba Bosé i em va deixar molt tocat la d'Álex, potser perquè tots dos van optar per lluitar i fugir del dramatisme. I no hi ha dubte que també compta que als dos els coneixíem des que van néixer», ha confessat Jorge a 'Lecturas'.

«Fa molts anys, en un programa de debat que presentava José María Íñigo a Telecinco, vaig escoltar a algú dir que, segons un proverbi xinès, la felicitat consistia en morir sense haver enterrat un fill. La frase em va quedar gravada a foc i dimecres va tornar a la meva memòria en assabentar-me de la mort d'Álex, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio», ha explicat Jorge, donant a entendre el dur que serà per als seus pares una vida sense el seu fill.

El dia de la mort, 'Sálvame' va arrencar en directe amb la trista notícia. La presentadora d'aquest fatídic dia va ser Carlota Corredera, motiu pel qual Jorge Javier es va assabentar a casa seva. «Poso 'Sálvame', però el trec a la poca estona perquè se'm trenca l'ànima. On troben uns pares consol quan acomiaden el seu fill? Com sobreposar-se a una cosa tan antinatural?», s'ha preguntat el presentador català.

El mateix Jorge Javier ha confessat que en cap moment tenia constància que el tràgic desenllaç s'hagués de produir tan aviat. «Els que estaven al dia han protegit a la família, que s'ha dedicat a acompanyar Álex en el seu últim viatge. No tinc ni la més remota idea dels mecanismes que hem d'emprar per fer front a una cosa tan espantosa i intentar tirar endavant», ha finalitzat.


Comentaris

envia el comentari