La portada de 'Lecturas' de l'enterrament d'Álex Lequio que no deixa indiferent ningú

Alessandro Lequio i Ana Obregón han donat l'últim adéu al seu fill

Portada de 'Lectures' de el 20 de maig de 2020
Ana Obregón, Alessandro Lequio i Carolina Monje, al funeral d'Álex Lequio | lecturas

 

La família del difuntÁlex Lequio ha hagut d'acomiadar-se del jove amb les més estrictes mesures d'higiene i seguretat a causa de la pandèmia del coronavirus. Això ha marcat el funeral, celebrat el passat dissabte 16 de maig al cementiri de La Paz de Madrid, en el qual només hi van assistir Alessandro Lequio, Ana Obregón i la núvia del jove, Carolina Monje.

 

La revista 'Lecturas' ha recollit una sèrie de fotografies d'aquest tràngol tan dur, on es mostren als pares i la parella del jove amb mascaretes i donant-se suport mútuament a falta de la presència de la resta de familiars i amics. 

 

Ana i Alessandro, acompanyats per la núvia del seu fill, Carolina Monje

A causa de la situació d'excepcionalitat que ha tocat viure en aquest temps, només es permeten tres persones als enterraments. La jove Carolina Monje, núvia fins als darrers dies d'Álex Lequio, va estar en tot moment acompanyant i recolzant tant a Alessandro com a Ana, a la qual no va deixar d'agafar la mà en tota la cerimònia. 

 

Tot i que la parella es van separar fa uns quants anys, Ana Obregón i Alessandro Lequio sempre han mantingut una molt bona relació, la qual es va intensificar en el moment que l'Álex va ser diagnosticat de càncer. Els dies posteriors a la mort del seu fill, ambdós s'han mantingut molt units, recolzant-se l'un a l'altre i compartint el dolor més gran que poden patir uns pares com és la mort d'un fill, que amb només 27 anys va perdre una dura i llarga batalla contra el càncer. 

 

Tot i que Alessandro va fer un petit homenatge al seu fill a través del seu perfil de Twitter, no ha volgut treure's ni la gorra ni la samarreta del jove, per tal de tenir-lo present en tot moment. «D'acord Álex, ho tinc... et trauré del bosc, però mentrestant recorda que ets i seràs sempre la meva llum i el meu centre», escrivia emocionat Lequio. 

 

 

Ana Obregón també va dedicar-li una bonica fotografia a Instagram. Al principi l'actriu va decidir passar uns dies sola a casa seva, però posteriorment es refugiava en les seves germanes, Celia i Amelia, trencada de dolor. Les dues germanes són els seus pilars més importants, ara que necessita més que mai no quedar-se sola. De fet, segons s'ha pogut conèixer, Ana hauria decidit instal·lar-se una llarga temporada a casa de la seva germana Amelia, per tal de començar una nova etapa en la seva vida sense la companyia del seu fill. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 


Comentaris

envia el comentari