Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

El 'zasca' d'Isabel Pantoja al seu fill, Kiko Rivera

La cantant ha aprofitat la roda de premsa de presentació del programa 'Top Star'

Aquest dijous s'ha presentat el nou programa de Mediaset, 'Top Star'. Isabel Pantoja, que forma part del jurat del concurs, ha estat en el punt de mira de tots els periodistes, que s'han interessat per com es troba anímicament després de la polèmica protagonitzada pel seu fill, Kiko Rivera

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Pantoja ha deixat alguns titulars morbosos com els següents: «La música calma a les feres, estic amb persones que em cuiden, em consenten i em donen tot l'amor que necessito; no he estat reclosa, estava a casa cuidant a la meva mare i, a més, no soc una persona de parlar molt, prefereixo cantar», han estat alguns dels comentaris més destacats de l'artista durant l'acte de presentació de 'Top Star'.


«Si no és sobre el programa, no vull que em facis aquesta pregunta»

Evidentment, els periodistes li han preguntat sobre el seu fill, però la cantant ha estat molt contundent amb la seva resposta: «Si no és sobre el programa, no vull que em facis aquesta pregunta», ha sentenciat.

A més, la mare de Kiko Rivera ha assegurat que està «molt bé, gràcies a Déu, amb salut», tot i que ha admès sense embuts que «ha estat un any difícil, dur, estrany, fatídic per a milions de persones i dins d'aquestes persones també estava jo. Tornar a veure els focus ha estat il·luminar-me de nou, il·luminar la meva ànima, el meu cor... Treballar amb Danna, Jesús i Risto ha estat fantàstic i està sent un programa de luxe», ha confessat Isabel Pantoja.


El 'zasca' d'Isabel Pantoja al seu fill Kiko Rivera

S'ha explicat que a 'Top Star' els 'coaches' han d'apostar diners pels concursants, i els companys de premsa han aprofitat per preguntar-li si estaria disposada a donar una exclusiva per parlar sobre el seu fill Kiko Rivera.

«Depèn. No soc una persona de parlar molt. Prefereixo cantar», ha deixat clar Pantoja, que ara està centrada en el programa. «Aquí hi ha diners per apostar pels concursants. A l'altre programa plorava molt i aquí em gasto tots els diners», ha afirmat per a la revista 'Semana'.

Així ha viscut l'any de pandèmia

D'altra banda, Isabel Pantoja ha fet un repàs d'aquest any tan dur protagonitzat per la pandèmia de la Covid-19. La cantant amb prou feines ha sortit de Cantora i encara menys des que el seu fill va fer saltar totes les alarmes quan va parlar sobre l'herència del seu pare, Paquirri. 

«Estic contenta perquè tinc salut i totes aquelles persones que estimo també tenen salut. Estic contenta perquè he tornat a treballar amb gent meravellosa, que em cuiden, em consenten i em donen tot l'amor que necessito. Durant aquest any no hem pogut, però és fonamental trobar-nos, encara que no ens puguem abraçar. Ha estat un any dur, però ja soc feliç», ha confessat. 

A més, Isabel Pantoja ha volgut demostrar que està bé d'ànims i que si en algun moment s'ha sentit baixa de moral, no ha estat pel seu fill Kiko Rivera, sinó per la pandèmia: «M'ha tocat viure el que li ha tocat a tot el món, la pandèmia, per descomptat començar a treballar és el més important, tenint salut», ha sentenciat Pantoja.