Isabel Pantoja dins del cotxe i mirant a través de la finestra, amb ulleres de sol i bufanda blanca

Isabel Pantoja, a punt de reviure el seu pitjor malson: «Li poden caure tres anys»

La 'tonadillera' ho va passar molt malament quan va perdre la llibertat per veure's implicada en el Cas Malaya

Era el maig de 2007 quan la recerca del cas Malaia, que se centrava en els escàndols de corrupció urbanística de Marbella, implicava a Isabel Pantoja. I amb la seva imputació per blanqueig de capitals, passava a convertir-se en el tema més escandalós del moment. Els sacs de diners, la detenció de la 'tonadillera' i la seva llavors parella, Julián Muñoz, es van convertir en el cop més dur que rebia l'artista.

Espanya assistia inaudita a un espectacle en el qual la premsa del cor es coronava, condemnant a Pantoja a passar dos anys a la presó. Anys després, tot això es quedava en un mal somni després que 'el seu petit de l'ànima' la traís en televisió i vengués els seus draps bruts.

Una cosa davant la qual el mateix Julián Muñoz s'atrevia a opinar. «No m'interessa el que li passi a aquesta senyora», assenyalava.

«Però crec que si un fill opina tot el que m'està comptant vostè de la seva mare, haurien d'arreglar-ho ells i no fer públiques les seves diferències. I més si són tan dures com aquestes».

El que fos alcalde de Marbella sembla no voler saber res de la seva ex. «Prefereixo quedar-me al marge d'aquesta mena de coses, no tenen res a veure amb mi, és cosa d'ells. Que ho resolguin cara a cara i no en els mitjans de comunicació».

No obstant això, és innegable que les seves vides van estar unides i que ell va ser responsable d'una de les etapes més fosques de Pantoja.

Isabel Pantoja podria tornar a la presó en un nou cop devastador

Un malson a la qual la cantant de 'Marinero de lluces' podria tornar a enfrontar-se. I és que tot i que sembla que ja ha fet les paus amb el seu fill, el procés legal en el qual s'han vist embolicats aquests mesos segueix en curs.

Així, se sap que Isabel Pantoja serà jutjada el març de 2022 en el Jutjat penal número 5 de Màlaga per insolvència punible. Els mateixos jutjats on ja va ser condemnada per blanqueig de capitals. En aquesta ocasió, la Fiscalia demanaria ni més ni menys que tres anys de presó per a la cantant.

Sembla que es considera a la cantant com a «cooperadora necessària» d'un delicte d'insolvència punible.

Segons sembla, els fets es remunten en l'època que Isabel era administradora única de la societat 'Panriver 56 S.L.', i va adquirir un deute bastant considerable amb la seva casa de Marbella.

Així, s'estipula que «els acusats es van concertar per a beneficiar-se mútuament, perjudicant la promotora responsable».

Després de perdre a la seva mare, Doña Ana, el futur de la 'tonadillera' queda en l'aire, ja que molts especulen que podria estar planejant escapar a Amèrica Llatina. El que és clar, és que ja res la reté a Cantora, ni tan sols el seu germà Agustín, que planejaria acompanyar-la.

L'acusació del seu fill posava novament en el punt de mira d'Hisenda a la vídua de Paquirri, una cosa sobre la qual ja es porta especulant des que saltés l'escàndol.

Unes acusacions que se sumen a les que pesen sobre el seu germà Agustín, en el judici del qual es negava a declarar. «Isabel Pantoja es va acollir al seu dret a no declarar en contra del seu germà», asseguraven. «La llei li empara. No va dir res».

Per part seva, «Agustín Pantoja es negava a contestar les preguntes de l'acusació, és a dir, de l'advocat de Kiko Rivera. Tot va acabar amb bastants nervis i tensió».

Recordem que Kiko Rivera demandava al seu oncle per diversos delictes, entre els quals es troben «estafa, apropiació indeguda i administració deslleial».

Tot indica que el futur de la Pantoja pinta bastant negre, i és que Isabel no acaba d'aixecar el cap. Per sort, sembla que el seu fill estaria plantejant-se revisar uns certs documents i fer marxa enrere en l'assetjament i enderrocament al qual l'ha sotmès.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.