Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Màxima tensió a Cantora: Isabel Pantoja «no pot ni respirar»

La 'tonadillera' està al límit de la seva salut física i psicològica després del dur cop que li ha donat el seu fill Kiko Rivera

 

El constant conflicte de Kiko Rivera contra la seva mare, Isabel Pantoja, està passant factura a la salut física i psicològica de la 'tonadillera' perquè, des que el seu fill destapés la veritat sobre l'herència de Paquirri, i després sentir-se enganyat durant tants anys, el DJ està disposat al que sigui per complir amb la voluntat del seu pare. És per això que no ha tingut ni tindrà cap compassió amb la seva mare, de qui diu no voler saber res.

 

Després de tot el que ha tret a la llum Kiko Rivera en les dues últimes setmanes, no només la imatge pública de la cantant està per terra, sinó que es podria enfrontar a demandes legals i, fins i tot, tornar a la presó per haver amagat una part de l'herència del torero Paquirri als seus fills, Cayetano i Fran Rivera.

 

De fet, ambdós germans ja han revelat a la revista 'Semana' que prendran mesures legals contra la cantant després que Kiko Rivera hagi fet públic que els objectes personals del difunt torero que tant han reclamat Fran i Cayetano segueixen a Cantora i no han estat robats, com ella havia afirmat durant tants anys. Una mentida molt greu, que podria portar conseqüències judicials molt greus i retornar-la per segona vegada a la presó.

 

 

Isabel Pantoja, en el seu pitjor moment

Tota aquesta situació, i sobretot que el seu fill hagi decidit airejar tots els secrets i malparlar contra ella, ha provocat que la cantant estigui sent fins i tot medicada del xoc que ha patit.

 

Segons han revelat a 'El programa d'AR', Isabel Pantoja estaria prostrada en un llit i sense forces: «Isabel Pantoja està sent medicada, no surt del llit des de divendres, ha tingut diverses crisis d'ansietat durant aquests dies, no parla amb ningú ni amb el seu germà Agustín, i el seu entorn està molt preocupat per ella».

 

Encara que la 'tonadillera' potser no ha vist la punyent entrevista que el seu fill Kiko Rivera va concedir a la televisió, sí que s'ha assabentat del seu contingut per tercers i pel seu entorn més proper. La 'tonadillera' travessa el pitjor moment de la seva vida pels atacs del seu fill i gent propera a ella ha assegurat que els preocupa la seva salut.

 

Els seus familiars temen per la seva salut

«El que està vivint no s'ho mereix ningú... Sempre ha tingut enemics... però el seu fill? Que un fill faci això públicament a la seva mare? Això va en contra de la naturalesa humana... Perquè, que a ningú se li oblidi, això el seu fill ho està fent públicament només per un motiu: els diners. Si no fos pels diners, això s'hauria fet a porta tancada. Que tothom recordi que el seu fill està destrossant la seva mare públicament només per diners», han assegurat des del seu entorn a la revista 'Hola!'.

 

Aquestes fonts asseguren que la cantant estaria pitjor, fins i tot més que quan va entrar a la presó, o quan va perdre a Paquirri, ja que «està pitjor que mai»; mai l'havien vist així. Els seus familiars viuen amb autèntica angoixa el seu estat anímic i tenen por que li pugui passar alguna cosa:«Està fatal, enfonsada... Li costa fins i tot respirar... Tinc por que li passi alguna cosa. Estem molt preocupats», han assegurat.

 

Unes declaracions realitzades a Telecinco aquest passat dilluns que segueixen la mateixa línia que quan es declarava que Pantoja està actualment prenent pastilles, i que ha patit diversos atacs d'ansietat durant els últims dies des que saltava la polèmica.