ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Victòria Frederica, molt tocada, coincideix al tanatori amb Cayetano Rivera

En les últimes declaracions, el seu pare lloava la dedicació de Carles Catalán com a vicepresident d'AC Hotels by Marriot

Victòria Frederica durant l'esdeveniment 'We Love Flamenco' a Sevilla
Victòria Frederica ha estat present en l'enterrament de Carlos Catalán | GTRES

El passat 10 de novembre, l'empresari Carlos Catalán moria amb quaranta-quatre anys després d'una llarga malaltia. El comiat de l'empresari ha estat una cerimònia molt emotiva, on el pare de Carlos, Antonio Catalán, es veia molt afectat després de veure com el seu fill s'acomiadava d'aquest món abans que ell a causa d'un càncer que li havien diagnosticat feia ja diversos mesos.

En les últimes declaracions, el seu pare lloava la dedicació de Carles Catalán com a vicepresident d'AC Hotels by Marriot i sobretot per l'optimisme amb què afrontava la malaltia.

Diverses cares conegudes en el seu funeral

En una cerimònia marcada per les mesures de seguretat per tal d'evitar possibles contagis, hem pogut trobar diverses cares conegudes. Sens dubte, la cara més esperada era la del seu pare, Antonio Catalán, que arribava a l'enterrament acompanyat de la vídua del seu fill i dels seus néts, que es trobaven devastats per la pèrdua.

Entre els assistents que han volgut acompanyar els familiars s'ha pogut veure a Victòria Frederica, filla de la infanta Helena, que acudia acompanyada del seu íntim amic Tomás Páramo. A més de la monarca, també han estat presents nombroses cares conegudes del món taurí, entre els quals es trobava Cayetano Rivera.

Com a empresari que era, en el seu enterrament no han faltat nombroses personalitats relacionades amb el món dels negocis. Entre ells es trobava Pedro J. Ramírez, que acudia acompanyat de la seva dona, Cruz Sánchez de Lara, en l'últim adeu a l'empresari.

Entre les cares més conegudes que van acudir a l'enterrament també s'han pogut veure exministres i expresidents del govern, com José Luis Rodríguez Zapatero, Jaime Mayor Oreja, Miguel Sebastián, José Luís Martínez Almeida i l'exministra Trinidad Jiménez.

Sens dubte, la pèrdua de Carlos Catalán marcarà un abans i un després en el rumb del grup hoteler. Cal recordar que Carlos ha estat l'únic dels sis fills d'Antonio Catalán que va seguir els passos del seu pare a l'empresa. Es va unir a ella l'any 2000 i va culminar en ella com a vicepresident fins al final de la seva mort.

Fa uns mesos, Antonio Catalán assegurava que el seu fill tenia «l'ambició sana que siguem una gran companyia multinacional, per això li dic Charlie Mariott».

La gran tristesa d'Antonio Catalán

Sens dubte, a Antonio Catalán no només li ha mort un fill, també una part d'ell. Després de superar la covid-19, que el va tenir durant diverses setmanes a l'UCI, ara l'empresari ha de fer front a una de les pitjors situacions per les quals pot passar un pare: perdre el seu fill.

Antonio Català visiblement afectat en l'enterrament del seu fill
Antonio Catalán s'ha mostrat molt afectat en l'enterrament del seu fill | GTRES

Fa tan sols unes setmanes, la revista 'Semana' feia ressò d'una carta que l'empresari li havia dedicat al seu recentment fill: «Perdre un fill és una cosa que no contemples. El normal hauria estat que Carlos m'enterrés a mi, no jo a ell. Acompanyar un fill en la seva malaltia, quan saps des del principi quin serà el final, és molt dur. Carlos era molt vitalista, tenia moltes ganes que seguíssim creixent. He de seguir endavant per ell».

Sens dubte, unes paraules molt emotives que reflecteixen tota l'estima que tenia cap al seu fill i com el trobarà a faltar, tant en l'àmbit personal com en el professional.


Comentaris

envia el comentari